07 / 05 / 2024

keçiören kapalı spor salonu

keçiören kapalı spor salonu

Keçiören Belediyesi, rofesyonel sporcuların yetişmesi için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Ovacık Mahallesinde yapılacak 2500 kişilik kapalı spor salonu için kolları sıvadı. Projesi tamamlanan spor kompleksi konforu, donanımı ile parmak ısırtacak.

Keçiören Sancaktepe'ye spor tesisi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana inşa edilen spor kompleksinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Keçiören Belediyesi'nin inşa ettiği kapalı otoparkta sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilecek kapalı otoparkta sona gelindi.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören Belediyesi'nden 57.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait olan 2 adet arsa vasılı gayrimenkul toplamda 57 milyon 923 bin 250 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi kapalı teklif usulü ile yapılacak. 

Keçiören spor salonu ve kültür merkezi inşaatında sona doğru!

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor. Başkan Ak, inşaatı son aşamaya gelen kültür merkezini ve inşaatının yüzde 77’si tamamlanan kapalı spor salonunu gezdi.

Keçiören Bağlum Kültür Merkezi'nin yüzde 77'si tamam!

Keçiören'de hayata geçirilen Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor.

Keçiören Belediyesi'nden 15 yıllığına aynı hak tesisi ihalesi!

Keçiören Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Esertepe'deki arsayı sınırlı aynı hak üzerinde kapalı otopark, düğün salonu, nikah salonu inşaatını 15 yıllığına ihaleye çıkarıyor. 28 Eylül Çarşamba günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 4 milyon 446 bin 200 TL olarak belirlendi.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu 19 Mayıs'ta açılacak!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

Keçiören Spor Salonu inşaatında yol yarılandı!

Temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da katıldığı Keçiören’in ilk spor salonunda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şubat ayında temeli atılan tesisin inşaatının yüzde 48’i tamamlandı.

Keçiören Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Keçiören Belediyesi 2016 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Keçiörenliler, inşaatları hızla yükselen Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu dört gözle bekliyor.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

keçiören kapalı spor salonu Haberi

keçiören kapalı spor salonu


Keçiören Belediyesi,  özellikle gençlerin daha fazla sporla ilgilenmesi, profesyonel sporcuların yetişmesi için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Keçiörenlilerin spor yapacağı nitelikli alanların artması için çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi Ovacık Mahallesinde yapılacak 2500 kişilik kapalı spor salonu için kolları sıvadı. Projesi tamamlanan spor kompleksi konforu, donanımı ile parmak ısırtacak. İçerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, hamam, sauna, her branşa uygun antrenman sahası, masa tenisi, eskrim vb. spor dalları için özel alanlar ve dinlenme odaları olacak tesis 10 bin metrekarelik alana inşa edilecek. Farklı mimarisiyle göz dolduracak kompleksin temelinin kısa sürede atılması bekleniyor.

BAŞARILI SPORCULAR İÇİN NİTELİKLİ SPOR ALANLARI ŞART

Keçiören'e  ilk kapalı spor kompleksini kazandırmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak; "Hızla artan genç nüfusumuzun ihtiyaçlarına cevap vermek için Keçiören'e nitelikli...