27 / 04 / 2024

Keçiören Metro Hattı son durum

Keçiören Metro Hattı son durum

Bakan Arslan, Atatürk Kültür Merkezi ile Keçiören arasında yapımı devam eden Keçiören Metrosu’yla ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, Ankaralıların yıllardır beklediği Keçiören Metro Hattı'nın, yıl sonunda hizmete gireceğini bildirdi.

Keçiören Metrosu bugün açılıyor!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu yarın açılacak!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı 5 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu açılıyor!

Ankara Keçiören Metrosu'nun test sürüşünün başlaması töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, " 'Aşkımız Keçiören metrosu gibi olsun' diyorlar. Artık kendilerine başka slogan bulsunlar. Metro bitiyor" ifadelerini kullandı.

Keçiören Metrosu yıl sonunda hizmette!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Keçiören Metrosu" diye de adlandıralan hattın sene sonunda hizmete sunulmuş olacağını bildirdi.

Keçiören Metro Hattı yıl sonunda açılacak!

Bakan Arslan, Atatürk Kültür Merkezi ile Keçiören arasında yapımı devam eden Keçiören Metrosu’yla ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, Ankaralıların yıllardır beklediği Keçiören Metro Hattı'nın, yıl sonunda hizmete gireceğini bildirdi.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 hafta önce yapımına başlanan ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında çalışmalar rekor hızla ilerliyor.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Keçiören Kent Meydanı'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Keçiören Bulvarı için çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın inşaatı başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak, “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına bugün başlanacağını bildirdi. Kavşağın inşaatı 2 ay sürecek.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

Ankara Keçiören Fatih Caddesi'nde kaldırımlar yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Keçiören'de Fatih Caddesi, Zileliler Caddesi kesişiminden başlayıp Tepebaşı kavşağına kadar olan bölümde kaldırım yenileme çalışması yapıyor.

Keçiören Metro Hattı son durum Haberi

Keçiören Metro Hattı son durum

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankaralıların yıllardır beklediği Keçiören Metro Hattı'nın, yıl sonunda hizmete gireceğini bildirdi.


Bakan Arslan, Atatürk Kültür Merkezi ile Keçiören arasında yapımı devam eden 9,2 kilometrelik Keçiören Metrosu’yla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu. Arslan, Başbakan Binali Yıldırım’ın Bakanlığı döneminde özellikle toplu taşıma yükünün karayollarından alınarak, deniz ya da demiryollarına kaydırılması için çalışmalar yapıldığını, yüksek hızlı trenler ve şehirlerarası yolları rahatlatmaya başladıklarını söyledi.


Eskişehir, Konya, Ankara ve İstanbul hatlarından sonra devam eden diğer hatları da bir bir devreye alarak karayollarının şehirlerarası toplu taşıma yükünü azaltmış olacaklarını vurgulayan Arslan, “Marmaray, Egeray gibi şehir içi demiryolu hatlarının yanı sıra yeni metro hatlarını da devreye alarak büyükşehirlerde keşmekeşe dönen şehir içi ulaşım çilesine de artık bir son vermek istiyoruz. Bizim...