28 / 04 / 2024

keçiören metrosu ne zaman açılacak

keçiören metrosu ne zaman açılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Keçiören Metrosu'nu 5 Ocak'ta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın katılımlarıyla hizmete sokacağız" dedi.

İşte bu ay içinde açılacak 5 dev proje!

Darbe girişimi, ekonomik operasyon gibi sayısız gelişmenin gölgesinde tamamlanan dev projeler bu ay içinde peş peşe hizmete girecek.

Keçiören Metrosu 20 Ocak'a kadar açılacak!

Ulaştırma Bakanlığı, 12 yıldır beklenen Keçiören metrosunu en geç 15-20 Ocak 2017’de hizmete sokmayı planlıyor. EGO ise önümüzdeki hafta metroda turnike, yönlendirme tabelaları, validatör ve teknik ekip çalışmalarını başlatacak.

Keçiören Metrosu yılbaşından sonra açılacak!

Keçiören Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile 88 projeyi Ankaralılar'ın hizmetine sunduklarını anımsatan Yıldırım, Ankaralılara bir müjde daha verdi. Yıldırım, yılbaşından itibaren yaklaşık 10 kilometrelik Keçiören Metrosu'nun da hizmete gireceğini bildirdi.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminde verdiği 27 şehit ve 221 gazisiyle kahramanlık destanı yazan Keçiören’de Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve 88 farklı hizmetin açılışını yaptı.

Keçiören Metrosu'nun test sürüşü bugün yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, yapımı 12 yıl süren Keçiören Metrosu'nda bugün test sürüşü gerçekleştirecek ve incelemelerde bulunacak.

Ankara Keçiören Metrosu için soru önergesi hazırlandı!

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'daki metro çalışmalarında meydana gelen aksamalara ve metro yolcularının duraklar arasında otobüsle taşınması uygulamasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Keçiören Metrosu'nun yüzde 99'u tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Keçiören Metro hattında çalışmaların yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi. Yıldırım: " İnşallah 2016'nın içinde, en geç 3. çeyreğinde burayı hizmete almış olacağız" dedi.

Keçiören Metrosu 2015'te açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, "Özellikle havalandırmaya yönelik teknik bir takım sıkıntılar ortaya çıkmış. Onları çözüyorlar, herhangi bir sıkıntımız söz konusu değil. 2015 yılında kesinlikle açacağız" dedi.

Keçiören metrosu ne zaman bitecek?

Keçiören metrosu ne zaman açılacak? Keçiören metrosu ne zaman hizmete girecek? Keçiören metrosu ne zaman bitecek? Keçiören metrosu ne zaman hizmete açılacak? İşte Keçiören metrosu hakkındaki sorulara cevaplar...

Başkent iki metro hattı için gün sayıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, başkentte büyükşehir belediyesinden 3 hat hat devraldıklarını hatırlatarak Kızılay-Çayyolu ile Batıkent-Sincan metro hatlarını yıl sonuna kadar hizmete açacağız dedi...

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara’daki Keçiören Kulesi inşaatına 60 milyon TL'lik bütçe!

Ankara’daki Keçiören Kulesi’ne 17 yılda 27 milyon TL harcama yapıldı fakat yapımı yarım kaldı. Şimdi bitmesi için 60 milyon daha harcanacak...

Keçiören Belediyesi'nden 57.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait olan 2 adet arsa vasılı gayrimenkul toplamda 57 milyon 923 bin 250 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi kapalı teklif usulü ile yapılacak. 

Keçiören'de 5.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Keçiören Belediyesi tarafından Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait sosyal tesiste yer alan 2 bağımsız bölüm ihale ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak...

Keçiören'de 15,7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Keçiören İlçesi'ne bağlı Ayvalı Mahallesi'nde yer alan arsa toplam 15 milyon 750 bin TL bedelle satışa sunuluyor. 4 bin 500 metrekare alana sahip arsanın ihalesi 27 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 

Keçiören Portova Ankara teslimleri!

Portova Ankara projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Keçiören Portova Ankara teslimleri ne zaman?

Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselen Keçiören Northland projesi 313 konut ve 21 dükkandan meydana geliyor. Peki Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

Keçiören'deki iki metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Kuşçağız Mahallesinde bulunan 2 adet metruk yapının yıkımı gerçekleşti.

Keçiören Metrosu İvedik’e kadar uzatılacak!

5 Ocak’ta hizmete açılan Keçiören Metrosu'nun Etlik üzerinden İvedik’e uzatılacak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek vatandaşlarla sohbet etti.

Keçiören Metrosu İvedik'e uzatılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek ilçe halkıyla sohbet etti. Ak, Keçiören Metrosu’nun Etlik üzerinden İvedik’e bağlanması için bakanlığa talepte bulunulduğunun müjdesini verdi.

Keçiören Metrosu güzergahı!

İlçe trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak olan Keçiören Metrosu bugün açıldı. 10 gün ücretsiz hizmet verecek Keçiören Metrosu nerelerden geçiyor? İşte Keçiören Metrosu güzergahı ve durakları..

keçiören metrosu ne zaman açılacak Haberi

keçiören metrosu ne zaman açılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankaralıların açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattının 5 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla hizmete gireceğini söyledi. 


Keçiören Metrosu'nda incelemelerde bulunan Arslan, basın mensuplarına açıklama yaptı, soruları yanıtladı.


Söz konusu hattın Ankara için çok önemli olduğunu ifade eden Arslan, 9 bin 220 metre uzunluğunda olan ve 9 istasyonu içeren Keçiören Metrosu'nda herhangi bir aksaklık ve eksikliğin bulunmadığını dile getirdi.


Ağustos ayında Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılımıyla hatta test sürüşlerine başladıklarını anımsatan Arslan, şöyle devam etti:


"Ankaralıları Şehitler İstasyonu'ndan başlayarak Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM) kadar 9 istasyon kesintisiz götüreceğiz. AKM'de Yenimahalle'den gelen raylı sistemle entegre olacak şekilde Kızılay'a kadar taşıyacağız, ancak bizim hedefimiz AKM'den Kızılay'a kadar olan bağlantıyı da kesintisiz halde yapmak. Onun...