18 / 05 / 2024

Keçiören yeni spor salonu

Keçiören yeni spor salonu

KEÇİÖREN Belediyesi, 2016 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 4 Şubat 2016'da temeli atılan Spor Salonu inşaatının yüzde 30'luk kısmı tamamlandı.

Keçiören Sancaktepe'ye spor tesisi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana inşa edilen spor kompleksinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören'de 23 yeni park inşa edildi!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören'de 499 adet park bulunuyor. Bu parklarımızın 23 tanesini son bir yılda inşa ettik" dedi.

Keçiören Belediyesi'nden emlak vergileri için kapıda ödeme hizmeti!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamındavergi mükelleflerinin emlak vergilerini evlerinde tahsil etmeye başladıklarını müjdeledi...

Birikimevim Ankara Keçiören'de şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Ankara Keçiören'de açtı...

Keçiören yeni projelerle kalkınacak!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Keçiören'de 3 ayda 5 bin 798 konut satıldı!

Son yıllarda dikkatleri çekmeyi başaran Keçiören'de yeni yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören’de bahar aylarında 5 bin 798 konut satışı gerçekleştirildi. 

Keçiören Kuşcağız'a yeni nikah sarayı inşa ediliyor!

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Keçiören spor salonu ve kültür merkezi inşaatında sona doğru!

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor. Başkan Ak, inşaatı son aşamaya gelen kültür merkezini ve inşaatının yüzde 77’si tamamlanan kapalı spor salonunu gezdi.

Keçiören Bağlum Kültür Merkezi'nin yüzde 77'si tamam!

Keçiören'de hayata geçirilen Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor.

Keçiören Ovakent iş merkezlerinin yeni adresi olacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, MAG Business'a özel açıklamalarda bulundu. 2017 yılında bir çok yatırımı Keçiörenliler'in hizmetine sunacaklarını vurgulayan Ak “Keçiören'e yönelik hizmetlerimiz her alanda devam edecek” dedi.

Keçiören yeni spor salonu Haberi

Keçiören yeni spor salonu

KEÇİÖREN Belediyesi, 2016 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Keçiörenliler, inşaatları hızla yükselen Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu dört gözle bekliyor.


SPOR SALONU YÜZDE 30 TAMAM

4 Şubat 2016'da temeli atılan Spor Salonu inşaatının %30'luk kısmı tamamlandı. Kapalı alanı 10.110 m² olan ve zemin, normal ve teras olmak üzere 3 katlı planlanan spor salonun içerisinde basketbol sahası, voleybol sahası, hentbol sahası, 2 adet güreş sahası, fitness salonu, her branşa uygun antrenman sahası, masa tenisi, eskrim vb. spor dalları için özel alanlar yer alacak. Başarılı sporcuların yetişmesine katkı sunacak tesisin, konforu, donanımı ve mimarisiyle de ilgi odağı olması bekleniyor.


KÜLTÜRÜ MERKEZİNİN YÜZDE 35'LİK KISMI BİTTİ

3 Haziran 2016 tarihinde temel atma töreni gerçekleştirilen ve Bağlum'un ilk kültür merkezi olma özelliğine...