29 / 04 / 2024

Keçiören yeni projelerle kalkınacak!

Keçiören yeni projelerle kalkınacak!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.



Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un talimatıyla Türkiye'de yenileme ve temizlik çalışmaları devam ederken, şelale, Orhun Abideleri Anıtı ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda yapılan tadilatlar tamamlandı. 

Sabah Başkent Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Altınok, "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte Cumhuriyet Kulemizle birlikte yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" diye konuştu.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, göreve başlar başlamaz geçmiş dönemde hizmete açılan sosyal ve kültürel tesislerin eksiklerinin tamamlanması talimatında bulundu. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kalaba Kent Meydanında yer alan Orhun Abideleri ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda bulunan şelalenin tadilat çalışmasını tamamladı.


Geri Dön