04 / 05 / 2024

keçiören 2019 projeleri

keçiören 2019 projeleri

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Ankara Cumhuriyet Kulesi 1,5 yılda tamamlanacak!

‘Yeni projelere vatandaşımızla birlikte imza atacağız’ diye konuşan AK Parti Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, öncelikle yarım kalan ve Keçiören’in simgelerinden biri olan Cumhuriyet Kulesi’ni bitirmek olduğunu söyledi.

Keçiören emlak satışında zirvede!

Keçiören'in artarak devam eden gelişimi, emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıdı. 2019 Haziran'da Ankara'da en fazla konut satışı yapılan ilçe Keçiören oldu...

Keçiören Başkent Şehir Ormanı Piknik Alanı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

Ankara Keçiören'de 22.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'de yer alan arsayı 5 Şubat 2019 tarihinde satışa çıkarıyor.

Komyapı Keçiören'de kentsel dönüşümün bölge lideri olacak!

Komyapı, Ankara Keçiören’de ‘doğru kentsel dönüşüm misyonu’yla üretim yaparken, 2019’da da kente yaptığı katkıyı ve dönüşümü sürdürecek..

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. Vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum bugün saat 15:00'te yapılacak.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 hafta önce yapımına başlanan ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında çalışmalar rekor hızla ilerliyor.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Keçiören Kent Meydanı'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Keçiören Bulvarı için çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın inşaatı başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak, “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına bugün başlanacağını bildirdi. Kavşağın inşaatı 2 ay sürecek.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

keçiören 2019 projeleri Haberi

keçiören 2019 projeleri

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un talimatıyla Türkiye'de yenileme ve temizlik çalışmaları devam ederken, şelale, Orhun Abideleri Anıtı ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda yapılan tadilatlar tamamlandı. 

Sabah Başkent Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Altınok, "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte Cumhuriyet Kulemizle birlikte yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" diye konuştu.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, göreve başlar başlamaz geçmiş dönemde hizmete açılan sosyal ve kültürel tesislerin eksiklerinin tamamlanması talimatında bulundu. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kalaba Kent Meydanında yer alan Orhun Abideleri ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda bulunan şelalenin tadilat çalışmasını...