30 / 06 / 2024

keçiörende ağaç dikimi

keçiörende ağaç dikimi

2009 yılında göreve geldiğinde Keçiören’de 2.2 metrekare olan kişi başına düşen yeşil alan miktarını ikiye katlama başarısını gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, son ağaçlandırma çalışmalarıyla bu miktarı 5.5 metrekareye çıkardı...

Saros Körfezi'ndeki sit alanları işletmeye açılıyor mu?

Saros Körfezi’nin Keşan ve Enez sahillerinin ticari işletmeye açılacağı belirtildi. Saros kıyılarında toplam 127 bin 464 metrekarelik olan 14 ayrı kıyı bölümü kiralanacak ve ticari alan yapılabilecek. Trakya Platformu'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesi'nin inşa ettiği kapalı otoparkta sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilecek kapalı otoparkta sona gelindi.

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören'de dönüşecek mahalleler açıklandı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören'de 23 yeni park inşa edildi!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören'de 499 adet park bulunuyor. Bu parklarımızın 23 tanesini son bir yılda inşa ettik" dedi.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi 2021'de açılacak! 

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için geçtiğimiz cuma günü ihale yapıldı. Kuleye ilişkin açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kulemizin açılışını 2021 yılında yapacağız" dedi...

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Çocukken keçi otlattığı tepeye hayalindeki tesisi inşa etti!

Düzce'de yaşayan Tahsin Altun, çocuken çobanlık yaparak keçi otlattığı tepede hayalini gerçekleştirdi. 400 rakımlı tepeye turistik tesisi inşa etti.

keçiörende ağaç dikimi Haberi

keçiörende ağaç dikimi


2009 yılında göreve geldiğinde Keçiören’de 2.2 metrekare olan kişi başına düşen yeşil alan miktarını ikiye katlama başarısını gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, son ağaçlandırma çalışmalarıyla bu miktarı 5.5 metrekareye çıkardı. Keçiörenlilerin yeşil hasretini giderdiklerini belirten Başkan Ak, “Hedefimiz kişi başına düşen yeşil alanı 10 metrekareye yükseltmek” dedi.


Yeşillendirme çalışmalarına büyük önem veren Keçiören Belediyesi, Türkiye’nin en kalabalık ilçesinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını kısa sürede 2.2 metrekareden 4.8 metrekareye çıkardı. Ağaçlandırma faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren belediye, kişi başına düşen yeşil alan miktarını 5.5 metrekareye yükseltti.


ANKARA’YA NEFES ALDIRACAK ORMANLAR


“Keçiören içinde yeşilleri değil, yeşiller içindeki bir Keçiören’i istiyor ve bunun için çalışıyoruz” diyen Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Kişi başına düşen yeşil alanı 10 metrekareye çıkararak yeşillikler içerisinde cennet gibi bir...