09 / 05 / 2024

Keçören metrosu nerede

Keçören metrosu nerede

Büyükşehir Belediyesi, yakın zamanda tamamlanması beklenen Keçiören Metrosu'nun "tacı" olarak nitelendirilen dev kent meydanını metronun açılacağı yılsonuna kadar yetiştirmek için seferberlik başlattı.

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Rize-İspir Yolu-İyidere Ayrımı-İkizdere il yolu ikmal inşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kars Karacaören 2019 nerede? TOKİ Kars Karacaören 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Kars Karacaören 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kars Karacaören 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kars Karacaören 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu'nun Kızılay istasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak minibüs duraklarının da yeraltına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na, "Bence siz, anlamadığınız işe bulaşmayın" diye tepki gösterdi.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na yanıt!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu’nun Kızılay İstasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak Güvenpark’taki minibüs duraklarının da yer altına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na cevap verdi.

Keçiören Metrosu İvedik’e kadar uzatılacak!

5 Ocak’ta hizmete açılan Keçiören Metrosu'nun Etlik üzerinden İvedik’e uzatılacak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek vatandaşlarla sohbet etti.

Keçiören Metrosu İvedik'e uzatılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek ilçe halkıyla sohbet etti. Ak, Keçiören Metrosu’nun Etlik üzerinden İvedik’e bağlanması için bakanlığa talepte bulunulduğunun müjdesini verdi.

Keçiören Metrosu güzergahı!

İlçe trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak olan Keçiören Metrosu bugün açıldı. 10 gün ücretsiz hizmet verecek Keçiören Metrosu nerelerden geçiyor? İşte Keçiören Metrosu güzergahı ve durakları..

Keçiören Metrosu açıldı!

Keçiören Metrosu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan Başbakan Yıldırım, "Burada 9 kilometrenin üzerinde bir hattan bahsediyoruz. 9 durağı var. Günde 50 bin kişiyi taşıyacak." dedi.

New York Second Avenue Metro hattı açıldı!

İlk projesi 1919 yılında çizilen daha sonra maddi imkansızlıklardan dolayı defalarca kez gündeme gelmesine rağmen yapılamayan New York'un Second Avenue Metro hattı dünyanın en pahalı metrosu oldu. Hattın yapım süreci Keçiören Metrosu'na benziyor.

Keçiören Metrosu bugün açılıyor!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu yarın açılacak!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı 5 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçören metrosu nerede Haberi

Keçören metrosu nerede

Ankaralıların yıllardır tamamlanmasını beklediği Keçiören Metrosu'nda sona gelinirken Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ilçeye dev bir kent meydanı yapımı için kolları sıvadı. Keçiören Metrosu'nun son durağı olan Gazino İstasyonu'na yapılacak meydanda 3 bin 500 metrekare yeşil alan, amfi tiyatro, miting ve tören alanları da bulunacak. Çalışmaları tüm hızıyla devam eden ve yakın bir zamanda açılması planlanan Keçiören Metrosu ve meydanı ile ilçe yepyeni bir hal alacak. 


DEĞERİ KATLANACAK 

Keçiören Belediyesi ve Keçiören Kaymakamlığı'nın da bulunduğu bölge, metro istasyonu ve meydanın tamamlanması ile Ankara'nın en önemli noktalarından biri haline gelecek. Yıllardır trafik ve keşmekeşlikle mücadele eden Keçiören, iki önemli projenin tamamlanması ile değerini 3 katına çıkaracak. Tamamlandığında trafiğe kapatılacak olan bölgeye ring seferleri konularak trafiğin rahatlatılması planlanıyor....