12 / 05 / 2024

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Sarıyer'de kuruldu.

Real Estate 101 Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate 101 Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mıke Hallab Sobh tarfaından kuruldu.

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Radian İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radian İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Yüzügüleç taarfından kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Azur Bina Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azur Bina Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Aksan ve Teoman Deniz Yücel ortaklığında kuruldu.

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurulduu!

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Yılmaz tarafından kuruldu.

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Yücel tarafından kuruldu.

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Sarıyer'de kuruldu. 


Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 2-Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilere  ait her türlü taşınmaz gayrimenkuller ve taşınmazları ile ilgili ekspertiz, değerleme hizmetleri verebilir, planlama  etüdleri, program etüdleri ön fizibilite etüdleri kesin fizibilite etüdleri raporlar ve uygulamaların takibi, konularında danışmanlık hizmetleri verebilir. Danışmanlık isteyen hakiki ve hükmi şahısların bu isteklerini yerine getirmek amacı ile yurt içindeki veya yurt dışındaki kişi veya   kuruluşlardan hizmet kiralayabilir veya bunlarla işbirliği yapabilir. 3-Her türlü Emlak,...