04 / 05 / 2024

Kefkene top sahası

Kefkene top sahası

Kumcağız, Kovanağzı ve Kapri plajlarına sahip olan Kefken’e Büyükşehir Belediyesi tarafından son bir yılda adeta hizmet yağdı.

Orhangazi'deki arsanın ihalesi iptal edildi!

Orhangazi İlçesi’ne bağlı Ortaköy Mahallesi’nde gençlerin top sahası olarak kullandığı arsa için ihale düzenlenecekti. İddiaya göre belediyenin borçlarını ödemek için gerçekleştirdiği ihale, tepkiler nedeniyle şimdilik iptal edildi.

Pendik Belediyesi'ne ait olan arsaların dava süreci ne durumda?

Pendik Batı Mahallesi’nde bulunan ve Top Sahası olarak kamuoyunca bilinen 8647 ada 3 parselde bulunan ve mülkiyeti Pendik Belediyesi’ne ait olan 7118 metrekarelik arsanın dava sürecine ilişkin yeni bilgiler yayınlandı.

Pendik Belediyesi'ne ait olan arsa hakkında karar alındı!

İstanbul –Pendik İlçesi Batı Mahallesi’nde bulunan ve Top Sahası olarak kamuoyunca bilinen 8647 ada 3 parselde bulunan ve mülkiyeti Pendik Belediyesi’ne ait olan 7118 metrekarelik arsa 2012 yılı Eylül ayı içerisinde değiştirilmişti.

Atatürk Havalimanı ile 3.Havalimanı aynı hava sahasını kullanacak!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, İstanbul’a yapılan 3’üncü havalimanının uçuşa açılmasıyla Atatürk Havalimanı’nın kapanacağını, İstanbul’da yapımı devam eden 3’üncü havalimanın Atatürk Havalimanı'yla aynı hava sahasını kullanacağını s

Tekirdağ Kapaklı futbol sahası tribün yapım ihalesi!

Tekirdağ ilinin Kapaklı ilçesindeki futbol sahasına tribün yapılması için ihaleye çıktı. İhaleye 8 firma katılırken, muhammen bedeli 134 bin 336 TL olan tribün yapım işine en yüksek 270 bin TL. en düşük ise 79 bin 80 TL teklif verildi..

Samsun'a golf sahası yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali İbrahim Şahin’e belediyenin bazı çalışmalarını gezdirerek yerinde bilgi verdi...Vali Şahin Samsun’a yapılması planlanan golf sahası konusunda bilgi verdi...

294 maden sahası için ihale açılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğünce 294 maden sahasının ihalesi gerçekleştirilecek. Söz konusu sahaların koordinat dökümleri, Genel Müdürlük internet sayfasında en az 2 ay süreyle ilan edilecek.

294 maden sahası ihaleye çıkıyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca 294 maden sahası, açık artırma usulüyle ihale edilerek aramalara açılacak. İhale teminatı teklif edilen ihale bedelinin yüzde 20'sinden ve taban ihale bedelinden az olamayacak.

Topçu Kışlası son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Taksim Meydanı ve Topçu Kışlası Projesi’ne 2015-2019 Stratejik Planı’nda bütçe ayırdığının ortaya çıkmasının ardından Topçu Kışlası projesi için tartışmalar yeniden başladı...

Topçular su kesintisi 26 Kasım 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesi Topçular mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 26 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Topçu Kışlası Restitüsyon Projesi’ne Taksim Dayanışması’ndan tepki geldi!

İBB’nin 2015-2019 stratejik planı ile 2015 bütçesine aldığı ‘Taksim Meydanı Kentsel Tasarım ve Taksim (Topçu) Kışlası Restitüsyon Projesi’ne Taksim Dayanışması’ndan sert tepki geldi: “Aklınızdan bile geçirmeyin.”

3. Boğaz Köprüsü için eğik askı halatları şantiye sahasına getiriliyor!

Yapımı sırasında 121 bin kilometre yani dünya çevresinin 3 katı ana kablo ve askı kullanılacak olan 3. Boğaz Köprüsü projesi için eğik askı halatları şantiye sahasına getirilmeye başlandı.

İBB: Halka sormadan Topçu Kışlası'na başlamayız!

İBB'den Topçu Kışlası açıklaması geldi. ' Projenin stratejik plana alınması rutin ve teknik uygulama. Mahkeme kararını bekliyoruz. 'Yapılabilir' kararı çıksa da halkoyuna sunacağız ' denildi.

Kefkene top sahası Haberi

Kefkene top sahası

Kumcağız, Kovanağzı ve Kapri plajlarına sahip olan Kefken’e Büyükşehir Belediyesi tarafından son bir yılda adeta hizmet yağdı


Büyükşehir Belediyesi’nin son yıllarda yapmış olduğu yatırımlar ile hızla gelişen Kefken sahiline son bir yılda adeta hizmet yağdı. Yaz aylarında 40 bin kış aylarında ise 2 binin üzerinde yerli halkın yaşadığı Kefken sahili, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla adeta cazibe merkezi haline geldi. Yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını söyleyen Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, Kefken’e son bir yılda yapılan hizmetleri ve yapılacak projelerianlattı. 


KEFKEN’E HİZMET YAĞDI

Kefken’e Büyükşehir Belediyesi tarafından son bir yıl içinde yapılan yatırımları tek tek sıralayan Ekrem, “Bu sezon Kefken limanında sahil düzenlenmesi yapıldı. Denizdeki kaya parçaları temizlenerek bu alana 2 bin 500 metreküp kum döküldü. Eski iskeleler yıkıldı. Yaklaşık 200 metre yürüyüş...