02 / 05 / 2024

Tekirdağ Kapaklı futbol sahası tribün yapım ihalesi!

Tekirdağ Kapaklı futbol sahası tribün yapım ihalesi!

Tekirdağ ilinin Kapaklı ilçesindeki futbol sahasına tribün yapılması için ihaleye çıktı. İhaleye 8 firma katılırken, muhammen bedeli 134 bin 336 TL olan tribün yapım işine en yüksek 270 bin TL. en düşük ise 79 bin 80 TL teklif verildi..



Tekirdağ ilinin Kapaklı ilçesindeki futbol sahasına tribün yapılması için ihaleye çıktı. İhaleye 8 firma katılırken, muhammen bedeli 134 bin 336 TL olan tribün yapım işine en yüksek 270 bin TL. en düşük ise 79 bin 80 TL teklif sunuldu. İhaleyi alan firma komisyonun yapacağı inceleme sonrası açıklanacak. Kapaklı Belediyesi Kapalı Tribün Mimari, Statik, Elektrik. Mekanik Tesisat Uygulama Projelerinin Hazırlanması. Zemin Etüt Raporu Hazırlanması ve Yapım İhalesi dün saat 14.00'da İhale Komisyon Başkanlığı'ııda yapıldı. 


Necmi Ölke'nin başkanlık ettiği İhale Komisyonu'nda, Nurcan Sönmez. Mehmet Yılmaz. Özge Sarıca ve Berk Ercan da komisyon üyesi olarak görev aldı. Yaklaşık Maliyeti 134 bin 336.16TL olan Kapaklı Belediyesi Kapalı Tribün Mimari Statik Elektrik Mekanik Tesisat Uygulama Projelerinin Hazırlanması, Zemin Etüt Raporu Hazırlanması ve Yapım İhalesi'ne toplam 8 firma katıldı. 


İhalede 5 firma yaklaşık maliyetin üzerinde teklif verirken, bir firmanın dosyası ise teklif zarfının şartnameye uygun hazırlanmaması gerekçesi ile değerlendirmeye alınmadı. Nefha İnşaat firmasının 270 bin TL teklif verdiği ihalede, KRG Mühendislik firması 187 bin TL. Kutup Planlama firması da 159 bin TL teklifte bulundu. Mehmet Ergün'tin 145 bin TL teklifte bulunduğu ihalede VEN Mimarlık firması 135 bin TL teklif verdi. 2 K Grup Mimarlık firmasının dosyasının değerlendirmeye alınmadığı ihalede Bora Yapı firması 124 bin TL. Oray Mimarlık firması da 79 bin 800 TL teklifte bulundu. 


Anayurt


Geri Dön