25 / 07 / 2024

Keklikpınarı imarlı arsada sahiplerin alacağı hak

Keklikpınarı imarlı arsada sahiplerin alacağı hak

Keklikpınarı Mahallesi'yle ilgili uygulama yönetmeliği Büyükşehir Belediye Meclisi'nde sil bastan değiştirildi. Buna göre, 150 metrekare imarlı arsası bulunan hak sahibine 60 metrekarelik daire verilecek.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

İstanbul Kartal'da imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Konya'da imarlı 9 arsa satılık! Bu fırsat kaçmaz!

Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi'nde yer alan konut imarlı 9 arsayı arsayı satışa çıkardı.

Konya'nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Satışa sunduğu imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak'tan Konya'da büyük fırsat! 10 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere taksitle arsa satışı müjdesi! Diyarbakır'da KDV'den muaf imarlı arsa satılacak!

Diyarbakır İli Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ilan...

Amasya Merkez'de 5 yıldızlı otel yapılacak!

Amasya Merkez'e bağlı Ziyaret Belediyesi Mahallesi'nde yer alan 76 bin 358,49 metrekare büyüklüğündeki Turizm Tesisleri ve Otel Alanı imarlı arsada 5 yıldızlı otel yapılacak...

Ankara Çaldağ Kentsel Dönüşüm projesine durdurma kararı!

Ankara’nın en büyük bakı noktası olan Çaldağ (Keklikpınarı) pınarının Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılaşmaya açılması üzerine dava açan Mimarlar Odası Ankara Şubesi davayı kazandı. Çaldağ Kentsel Projesine 11. Ankara İdare Mahkemesi tarafından durdurulma kararı verildi.

Çankaya Keklikpınarı özel spor ve ticari rekreasyon imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Keklikpınarı 27742 ada 1 nolu parsele ilişkin, özel spor ve ticari rekreasyon alanı olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Keklikpınarı'da imarlı arsa için 65 metrekarelik daire verilecek!

Keklikpınarı Mahallesi'yle ilgili uygulama yönetmeliği Büyükşehir Belediye Meclisi'nde sil bastan değiştirildi. Buna göre, 150 metrekare imarlı arsası bulunan hak sahibine 60 metrekarelik daire verilecek.

Çankaya Çaldağı'ndaki dönüşümde kararlar tek çatı altında toplanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Çankaya ilçesi Keklikpınarı Mahallesi Çaldağı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'nda yapılacak tüm uygulamaların tek bir Meclis kararında toplanmasını kararlaştırdı.

Çaldağı Kentsel Dönüşüm projeleri tek meclis kararında toplanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Ankara Çankaya ilçesi Keklikpınarı Mahallesi Çaldağı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı’nda yapılacak tüm uygulamaların tek bir Meclis kararında toplanmasını kararlaştırdı.

Konut imarlı arsada işyeri ruhsatı alınır mı?

Üzerine yapı yapılmasına izin verilen arsa türüne imarlı arsa deniyor. Ancak arsalar, Ticaret alanı, Ticaret+Konut, Turizm+Ticaret, Turizm+Ticaret+Konut gibi kategorilere ayrılıyor. Peki, konut imarlı arsada işyeri ruhsatı alınır mı?

Keklikpınarı imarlı arsada sahiplerin alacağı hak Haberi

Keklikpınarı imarlı arsada sahiplerin alacağı hak

Büyükşehir Belediye Meclisi'nden Keklikpınarı sakinlerini üzecek karar: 150 metre imarlı arsaya 60 metrelik daire verilecek. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'ni en çok imar konularındaki düzenlemeler meşgul ediyor. Meclisin aldığı bazı kararlar ise Başkent sakinlerini üzüyor. 2010 yılında Bakanlar Kurulu tarafından kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Keklikpınarı Mahallesi'yle ilgili uygulama yönetmeliği sil baştan değişti. Buna göre 150 metrekare imarlı arsası bulunan hak sahibine 60 metrekarelik daire verilecek. Ayrıca ruhsatlı yapılar için aylık 600, ruhsatsız olanlar içinse 400 TL kira yardımı yapılacak. Belediyenin öngördüğü bu bedellerin oldukça düşük olduğu yorumlan yapılıyor. Ankara Büyükşehir .Belediye Meclisi, Çankaya ilçesi Keklikpınarı Mahallesi Çaldagı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'nda yapılacak tüm uygulamaların tek bir Meclis kararında toplanmasını kararlaştırdı. Söz konusu alan Dikmen sırtındaki elektrik vericilerinin...