27 / 04 / 2024

Konya'nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Konya'nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Satışa sunduğu imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 



Satışa sunduğu imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ağustos 2022 ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde dikkat çeken satış ihaleleri arasında Konya ili, Karapınar ilçesindeki imarlı arsa da bulunuyor.

Konya nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde bulunan bilgiye göre, satışa çıkarılan söz konusu imarlı arsa Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunuyor.

İhaleye çıkan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 42240110518 şeklinde belirtildi. Söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 552,64 metrekare.


Geri Dön