30 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 30 bin TL'ye arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Milli Emlak'tan 30 bin TL'ye arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Satışa sunduğu arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 30 bin TL'ye arsa satacak. İşte arsa almak isteyenlerin merakla beklediği o ihale ilanı...



Arsa ya da arazi almak isteyenlerin yakından takip ettiği Şubat ayı ihale ilanlarını resmi web sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bedelle arsa satacak.

KDV'den muaf arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren söz konusu ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Ordu ilinin Mesudiye ilçesinde bulunuyor.

Yatırımcıların dört gözle beklediği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın yüz ölçümü 478,83 metrekare.

Milli Emlak tan 30 bin TL ye arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Yine Milli Emlak'ın resmi web sitesi üzerinden kamuoyuna açık olaran yayımlanan arsa satış ihalesine göre satışa çıkarılan imarlı arsanın ihalesi 22 Şubat tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın geçici teminat bedeli kaç Türk Lirası olarak açıklandı? İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesi üzerinden yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...


Geri Dön