25 / 07 / 2024

Keklikpınarı imarlı arsası son durum

Keklikpınarı imarlı arsası son durum

Keklikpınarı Mahallesi'yle ilgili uygulama yönetmeliği Büyükşehir Belediye Meclisi'nde sil bastan değiştirildi. Buna göre, 150 metrekare imarlı arsası bulunan hak sahibine 60 metrekarelik daire verilecek.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Telefon fiyatına konut imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! Kendi arsasına ev yapmak isteyenler dikkat!

Merakla beklenen Eylül 2023 ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 90 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. İşte o ihale ilanı...

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

İstanbul Kartal'da imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Konya'da imarlı 9 arsa satılık! Bu fırsat kaçmaz!

Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi'nde yer alan konut imarlı 9 arsayı arsayı satışa çıkardı.

Konya'nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Satışa sunduğu imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak'tan Konya'da büyük fırsat! 10 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere taksitle arsa satışı müjdesi! Diyarbakır'da KDV'den muaf imarlı arsa satılacak!

Diyarbakır İli Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ilan...

Beylikdüzü'nde 10.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi, Cevizlik Mevkii, 1093 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve arsasını 10 milyon 221 bin 250 TL'ye satıyor...

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

Başakşehir Belediyesi 2 dev arsasının ihalesini erteledi!

Başakşehir Belediyesi, İkitelli 2 Mahallesi'nde yer alan konut imarlı 2 dev arsasını satışa çıkarıyor. İhale yöntemi ile satışacak arsaların toplam bedeli 425 milyon TL olarak belirlendi. 

Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı Seyrantepe'de proje yapacak!

OYAK'ın 22 bin 444 metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsasının ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı...

Pendik'te 11.7 milyon TL'ye satılık konut imarlı arsa!

Pendik Belediyesi, Dolayoba bölgesindeki konut imarlı arsasını ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da yapılacak..

Keklikpınarı imarlı arsası son durum Haberi

Keklikpınarı imarlı arsası son durum

Büyükşehir Belediye Meclisi'nden Keklikpınarı sakinlerini üzecek karar: 150 metre imarlı arsaya 60 metrelik daire verilecek. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'ni en çok imar konularındaki düzenlemeler meşgul ediyor. Meclisin aldığı bazı kararlar ise Başkent sakinlerini üzüyor. 2010 yılında Bakanlar Kurulu tarafından kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Keklikpınarı Mahallesi'yle ilgili uygulama yönetmeliği sil baştan değişti. Buna göre 150 metrekare imarlı arsası bulunan hak sahibine 60 metrekarelik daire verilecek. Ayrıca ruhsatlı yapılar için aylık 600, ruhsatsız olanlar içinse 400 TL kira yardımı yapılacak. Belediyenin öngördüğü bu bedellerin oldukça düşük olduğu yorumlan yapılıyor. Ankara Büyükşehir .Belediye Meclisi, Çankaya ilçesi Keklikpınarı Mahallesi Çaldagı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'nda yapılacak tüm uygulamaların tek bir Meclis kararında toplanmasını kararlaştırdı. Söz konusu alan Dikmen sırtındaki elektrik vericilerinin...