01 / 07 / 2024

Kekova kano turları turistlerin ilgisini çekiyor

Kekova kano turları turistlerin ilgisini çekiyor

Antalya'nın Demre İlçesi'ndeki tatil merkezi Kekova'daki kano turlarına katılan tatilciler, denizdeki Likya lahiti, Batık Kent ve Simena antik kenti kalıntıları arasında doyumsuz bir keyif yaşıyor.

Kano Makine İnşaat Metal Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kano Makine İnşaat Metal Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Aslan tarafından kuruldu.

Kekova Koyu'nda yapılan kaçak villa 12 gündür yıkılamadı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda 48 saat içerisinde inşa edilen kaçak villa 12 gün boyunca devam eden söküm işleminden sonra hafriyat alandan kaldırılacak.

Antalya Kekova Koyu’nda 48 saatte yapılan villa söküldü!

Antalya Demre'de bulunan Kekova Koyu'nda, koruma altında yer alan birinci derece doğal sit alanında, koronavirüs salgını kapsamında 48 saat içerisinde inşa edilen kaçak villa, sahibi tarafından söküldü.

Corona fırsatçıları Antalya Kekova Koyu’na 48 saatte villa yaptı!

Korona fırsatçıları Antalya'da Kekova Koyu’nda yolu olmayan koruma altındaki Üçağız'a 48 saatte villa yapmış...

Kano Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kano Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhamme Fatih Elbaşı, Recep Tayyip Akçay  ve Ömer Faruk Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Tunceli Kanoğlu'nun yolları asfaltlandı!

Tuncelimerkez Kanoğlu Köyü'nün bir kilometrelik ikinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Eminevim inanç turları düzenlemeye devam ediyor!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, müşterilerine inanç turları düzenlemeye devam ediyor.

Site müdürünün saha turları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site müdürü saha turları " konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Urla Başkanoğlu Özel Yaşam Konakları Yaşlı Bakım Merkezi hizmete açıldı!

Özel Başkanoğlu Urla Yaşam Konakları olarak yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı. Merkez Avrupa Birliği ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı standartlarında hizmet verecek.

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Kapadokya'da balon turları sektör oluşturdu!

PERİ bacaları, kayadan oyma evleri ve kiliseleriyle çok sayıda turist çeken Kapadokya'da düzenlenen balon turları, bölge turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Erken rezervasyonda yurt dışı turlarında indirim!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

Kekova kano turları turistlerin ilgisini çekiyor Haberi

Kekova kano turları turistlerin ilgisini çekiyor

Antalya'nın Demre İlçesi'ndeki tatil merkezi Kekova'da düzenlenen kano turlarına katılan tatilciler, denizdeki Likya lahdi başta olmak üzere Batık Kent ve Simena Antik Kenti'nde tarihi kalıntıların çevresinde ve doğanın içinde eşsiz bir gezinti yapıyor. Deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif düzenlenen mavi turlarla tatilcilerin ilgi odağı olan Kekova, kano turlarıyla da dikkat çekiyor. Özellikle yabancı tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği kano turları, bölgenin merkezi konumundaki Demre'ye bağlı Üçağız Mahallesi Alan Koyu'nda başlıyor. Tur otobüsleriyle Kaş ve Fethiye gibi tatil merkezlerinden Alan Koyu'na gelen tatilcilere, önce profesyonel rehberler eşliğinde kano dersi veriliyor. 

İlk durak Batık Kent

Güvenlik önlemlerinin anlatılmasından sonra can yeleklerini giyen tatilciler, kanolarını kıyıya taşıyor. Kanolara binen deniz tutkunları, rehberler eşliğinde Akdeniz'in mavi suları üstünde yolculuğa başlıyor. Tek veya iki kişilik kanoların...