17 / 05 / 2024

Kelebek indirim

Kelebek indirim

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu ürünlerini ‘Üçlü Ankastre Set veya Bulaşık Makinesi Hediye’ kampanyasıyla buluşturarak, yepyeni bir mutfak hayali kuran müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Kelebek Mobilya’da yüzde 30’a varan büyük indirim!

Türkiye'de modüler mobilya denildiğinde akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya; ‘sade’, ‘fonksiyonel’ ve ‘modüler’ konseptiyle ortaya çıkardığı yeni koleksiyonlarını kaçırılmaz fırsatlarla sunuyor.

Kelebek'ten 19 Mayıs'a özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, ‘19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel düzenlediği müthiş kampanya ile çocuk ve gençlere, ekstra artı yüzde 10 indirim sağlıyor olacak.

Kelebek Mobilya'da 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel indirim!

Seçkin koleksiyonlarını çok özel indirimlerle evlere taşımaya devam eden Kelebek, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, tüm mağazalarında geçerli indirim kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar yaratıyor.

Kelebek Mobilya'da yüzde 50’ye varan indirim fırsatı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, seçkin koleksiyonlarını çok özel indirimlerle evlere taşımaya devam ediyor. Kelebek, tüm bayilerinde geçerli “Yüzde 50’ye varan indirim kampanyası” ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kelebek Mobilya'da ilk takıma yüzde 15, ikinci takıma yüzde 50 indirim!

Ekim ayı boyunca ‘ilk takımı yüzde 15’, ‘ikinci takımı yüzde 50’ indirimle sunan Kelebek’in cazip kampanyası ile zevkinize ve bütçenize göre evinizi yenileme fırsatını kaçırmayın...

Kelebek mağazalarında kat kat indirim fırsatı!

Ekim ayı boyunca ‘ilk takımı yüzde 15’, ‘ikinci takımı yüzde 50’ indirimle sunan Kelebek’in cazip kampanyası ile zevkinize ve bütçenize göre evinizi yenileme fırsatını kaçırmayın.

Kelebek’ten Ağustos ayı boyunca indirim ve hediye çeki fırsatı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Ağustos ayı boyunca yüzde 15 indirim ve 8.900 TL üzeri alışverişlerde 1000 TL hediye çeki sunarak, müşterilerine çok özel fırsatlar yaratıyor.

Kelebek Mobilya'da 8.900 TL üzeri alışverişlerde 1000 TL hediye çeki!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Haziran ayı boyunca yüzde 15 indirim ve 8.900 TL üzeri alışverişlerde 1000 TL hediye çeki sunarak, müşterilerine çok özel fırsatlar yaratıyor...

Kelebek’te ekstra indirim fırsatı devam ediyor!

Türkiye’nin köklü markası olan Kelebek Mobilya, mevcut yüzde 15 indirimin üzerine bir de ekstra yüzde 15 indirim daha sağlayarak, müşterilerine çok özel indirim fırsatları sunuyor.

Kelebek Mobilya'dan Anneler Günü'ne özel kampanya!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Anneler Günü için düzenlediği kampanya ile en kıymetli varlığımız olan annelere, ekstra indirim sağlıyor. Kelebek’in ayrıcalıklı indirimle sunduğu şık ve konforlu berjer...

Kelebek Mobilya'da ay sonuna kadar yüzde 40 indirim!

Kelebek Mobilya; İtalyan ve Türk tasarımcıların imzasını taşıyan her ürün grubundan seçilen “ fırsat ürünlerini ”, 28 Şubat 2014 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında yüzde 40 indirim ile satışa sunuyor....

Kelebek indirim Haberi

Kelebek indirim

Mutfak sektörünün en fazla mağazaya sahip markası  Kelebek Mutfak, Türkiye’deki tüm bayilerinde geçerli kampanyaları ile müşterilerine çok özel indirim, montaj ve ödeme kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Mutfağını baştan aşağı yenilemek isteyen kullanıcılar için Teka Ankastre markasıyla işbirliği yapan Kelebek Mutfak, 15 Nisan-15 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerli ‘Üçlü Ankastre Set veya Bulaşık Makinesi Hediye’ kampanyasıyla çok özel avantajlar sağlıyor. 


“Yenilenen mutfağım eski beyaz eşya ile uyumlu olacak mı?” diye düşünmeye son 

Şık tasarımlarla tamamlanmış yepyeni bir mutfak isteyen müşterilerinin, ankastre cihaz ve bulaşık makinesini de yenilemeyi amaçlayan Kelebek Mutfak; mekanların havasını değiştiren mutfak modellerini  birbirinden avantajlı seçeneklerle sunuyor. Tüketici, mutfağında kullandığı eski beyaz eşyası ile yeni mutfağının uyumlu olup olmayacağı gibi konuları artık düşünmek zorunda kalmıyor. Çünkü tüketicilerin hayallerini gerçekleştiren Kelebek...