09 / 05 / 2024

kelebek mobilya mağazası

kelebek mobilya mağazası

Aydınlatma sektörünün lider markası Philips, Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi Kelebek Mobilya ile başlatılan işbirliği çerçevesinde Avcılar mağazasının aydınlatmasını yeniledi...

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

İstikbal, Azerbaycan'da 8'nci mağazasını açtı!

Yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam eden Türk mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal Azerbaycan'da sekizinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Doğtaş yurt içinde 180, Kelebek 150 mağaza açacak!

Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu CEO'su Hacı Ali Doğan, ''Yıl sonunda yurt içinde Doğtaş 180, Kelebek ise 150 mağazaya ulaşacağız'' diyor.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Kelebek Mobilya 8 Mart’ta 8 mağaza açtı!

Kelebek Mobilya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nünde kadın yatırımcılar ve çalışanlar tarafından işletilecek, 8 yeni mağazasını hizmete açtı...

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

Çetmen Mobilya 50. mağazasını Sincan'da açtı!

Türkiye'nin mobilya üretici Çetmen yeni mağazasını Ankada'da açtı. 50 mağaza sayısına ulaşan Çetmen, Sincan'da müşterilerini bekliyor. 

TMSF Toksözler'in 3 adet alışveriş mağazasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Toksözler Market Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Pazarlama Ticaret Ltd. Şti’ye ait 3 adet alışveriş mağazasını satışa çıkardı.

kelebek mobilya mağazası Haberi

kelebek mobilya mağazası

LED teknolojisi ile aydınlatma sektörüne yenilikler kazandırmaya devam eden Philips, tümüyle bir renevasyon süreci geçiren Kelebek Mobilya’yla başlatılan işbirliği kapsamında, Avcılar mağazasının aydınlatmasını mağazanın yeni konseptine göre yeniden yapılandırdı. Luxspace Micro, Stylid Compact, Storeflux Rim ürünleri kullanılarak yeniden yapılandırılan mağaza, homojen ve sıcak ışık renkleri kullanılarak aydınlatıldı.


Ürün gamındaki ödüllü ve karbon nötr sertifikalı LED ürünler ile hem tüketicilere hem de profesyonellere; tasarım, esneklik, dayanıklılık ve enerji verimliliği açısından büyük fırsatlar sunan Philips’in genel aydınlatmaya yönelik ürünlerinden olan Luxspace Micro, her bir armatür için toplam 11W güç harcayan Luxspace ailesinin bir ferdini oluşturuyor.  Ürün aydınlatmasına yönelik olarak konumlandırılmış Storeflux ailesinden olan Storeflux Rim ise her bir ışık kaynağı için 16W, 25W ve 40W güç tüketimi sunarken, buna bağlı farklı ışık...