04 / 05 / 2024

Kelebek Mobilya ödülleri

Kelebek Mobilya ödülleri

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014 Tasarım Yarışması'nda, iki ödüle birden layık görüldü. İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda'nın imzasını taşıyan "Likena" ve "Exila" serileri, "Oturma Grubu" ve "Yatak Odası" kategorilerinde ödülleri topladı..

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Kelebek Mobilya 8 Mart’ta 8 mağaza açtı!

Kelebek Mobilya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nünde kadın yatırımcılar ve çalışanlar tarafından işletilecek, 8 yeni mağazasını hizmete açtı...

Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek!

Doğtaş Kelebek Mobilya, devletin başlattığı istihdam seferberliğine destek veriyor. Firma İstanbul Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı.

Ersin Serbes, Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü oldu!

Türk mobilya sektörünün en beğenilen şirketi seçilen Doğtaş Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Ersin Serbes oldu. Ersin Serbes, 15 Temmuz itibariyle Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Kelebek Mobilya Düzce fabrikasına yatırım yapacak!

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

Shining Star Awards 2015 ödülleri 4 Aralık'ta verilecek!

13 kategoride düzenlenen eğlence sektörünün ödüllendirildiği ilk ve tek yarışma “Shining Star Awards 2015 Eğlence Ödülleri” 4 Aralık 2015 Cuma günü sahiplerini bulacak.

Akmerkez Stevie Ödülleri'nden 3 ödül aldı!

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle dünyanın en saygın iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Ödülleri Uluslararası İş Ödülleri kategorisinde, biri altın olmak üzere 3 ödülün sahibi oldu.

Iglo Architects, Cityscape Mimarlık Ödülleri finalinde!

Iglo Architects’in, Parsan Makina için tasarladığı, Parsan Sanayi Kampüsü projesi içerisinde yer alan “Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası”, Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri’nde “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Akfen GYO Faaliyet Raporu 2014 Vizyon Ödülleri’nde ‘Altın’ ödül aldı!

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’nde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ kategorisinde ‘Altın’ ödüle değer görüldü.

Uluslararası Emlak Ödülleri'nde Global Yatırım ödül aldı!

Bugün açıklanan 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri (International Property Awards) sonuçlarına göre Global Yatırım Holding, Van Alışveriş Merkezi projesi ile iki kategoride ulusal ödül kazananların arasında olmaktan gurur duyuyor.

MuuM iki projeyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde finale kaldı!

Murat Aksu ve Umut İyigün ortaklığındaki MuuM, iki farklı projesiyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde (WAF 2015 Awards) finale kaldı. Finaller 4-6 Kasım arasında geçrkeleşecek.

Kelebek Mobilya, Ankara'da 7'nci mağazasını hizmete açtı!

Türkiye'nin modüler mobilya markalarından Kelebek, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağını sürüyor. Şu an 9 ülkede hizmet veren Kelebek Mobilya, Ankara'da 7'nci mağazasını hizmete açtı.

Kelebek Mobilya ödülleri Haberi

Kelebek Mobilya ödülleri

Türkiye'nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi Kelebek Mobilya, ilk kez İstanbul Mobilya Fuarı - İSMOB 2014'te tüketiciyle buluşturduğu yenilikçi koleksiyonları ile iki ayrı kategoride ödül aldı. Geleneksel İSMOB Tasarım Yarışması'na "sade" ve "işlevsel" konseptiyle öne çıkan koleksiyonları ile katılan Kelebek'in serileri; endüstri ürünleri tasarımı alanında çalışmalar yürüten üniversiteleri temsil eden akademisyenlerin de aralarında bulunduğu jüri tarafından, iki ayrı kategoride en iyiler arasına alındı. 


Kelebek'in dünyaca ünlü İtalyan tasarımcıları Dante Donegani ve Giovanni Lauda ile birlikte Kelebek Tasarım Ekibi'nden Sevcan Ekmekçioğlu ve Gürkan Gülturan'ın hazırladığı Likena, "Oturma Grubu" kategorisinde, Exila ise "Yatak Odası" kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü. İSMOB’'n ikinci günü, CNREXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenen İSMOB Tasarım Yarışması ödül töreninde; Kebebek'in ödüllerini, Sevcan Ekmekçioğlu ve Gürkan Gülturan aldı. 


Oturma ve yatak...