03 / 05 / 2024

Kelebek mutfakları

Kelebek mutfakları

Türkiye' nin köklü markası Kelebek, " Eski mutfağınıza 1.000 TL verelim, üstüne yüzde 15 indirim yapalım " kampanyasıyla, mutfağını yenilemek isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

Doğtaş yurt içinde 180, Kelebek 150 mağaza açacak!

Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu CEO'su Hacı Ali Doğan, ''Yıl sonunda yurt içinde Doğtaş 180, Kelebek ise 150 mağazaya ulaşacağız'' diyor.

Doğtaş Kelebek yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Doğtaş Kelebek CEO'su İsmail Doğan, "2020 yılı içerisinde ana yatırım konsantrasyonumuz yurt içi ve yurt dışında mağaza açılışı üzerine olacak" dedi ve yurt dışında yeni bir üretim tesisi planları olduğunu belirtti...

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika'da mağaza açacak!

Bir süre önce Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da yeni mağazalar açan Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika mağazalarını devreye alacak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika’da mağaza açacak!

Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da açtığı mağazalarıyla hedef büyüten Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika’da yeni mağazalar açacak.

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı işi ihalesi yarın!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı ihalesi 11 Haziran'da!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 11 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

Kelebek Mobilya 8 Mart’ta 8 mağaza açtı!

Kelebek Mobilya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nünde kadın yatırımcılar ve çalışanlar tarafından işletilecek, 8 yeni mağazasını hizmete açtı...

Manisa Doğtaş ve Kelebek mağazası açıldı!

Manisa ekonomisine katkı sağlayacak Doğtaş ve Kelebek mağazaları açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

AYT Home'dan Rational mutfaklar serisi!

AYT Home yeni tasarım Rational mutfaklar ile ayrıcalıklı yaşam imkanı sunuyor. Rational, dar çerçeveleri şık siyah camla birleştiriyor.

Kelebek Temizlik İnşaat Reklam Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kelebek Temizlik İnşaat Reklam Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ömer Yüzgüleç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek!

Doğtaş Kelebek Mobilya, devletin başlattığı istihdam seferberliğine destek veriyor. Firma İstanbul Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı.

Kelebek mutfakları Haberi

Kelebek mutfakları

Kullanıcıya ve mekana özel çözümler sunan tasarımları ile mutfaklara değer katan Kelebek Mutfak, baştan sona yenilenmiş mutfak hayali kuran kullanıcılara, çok özel indirim, montaj ve ödeme kolaylığı sağlıyor. Mutfağını değiştirmek isteyenlere, "Eski mutfağınızı sökelim, yepyeni mutfağınızı 1.000 TL ve yüzde 15 indirimle takalım" çağrısında bulunan Kelebek Mutfak, 7.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan kampanya kapsamında, sökme ve montaj hizmetini de ücretsiz gerçekleştiriyor.


İşlevsel tasarımı ile kullanıcının zevkine ve evine uyum sağlayan Kelebek Mutfak koleksiyonları, sadece 28 Şubat 2014 tarihine kadar özel indirim fırsatı ile sunuluyor. Kampanya, CardFinans’a özel “+8 taksit ve şimdi al Haziran 2014’te ödemeye başla” uygulamasıyla da...