19 / 05 / 2024

Kelebek vadisi açılışı

Kelebek vadisi açılışı

Tanıtım toplantısında konuşan Selçuklu Belediye Uğur İbrahim Başkanı Altay, "Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisi, Konya'ya gelen ziyaretçilerin ilk uğrak yerlerinden biri olacak" dedi.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Sakarya Bisiklet Adası yarın açılıyor!

Şehrin yeni yaşam ve spor alanı olan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası yarın saat 16.30’da açılıyor.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi yarın açılıyor!

1 milyon metrekare büyüklüğü ile İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’nin ilk etabı, yarın açılıyor.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi açıldı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir’in Narlıdere ilçesinde Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin açılış törenine katıldı.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi satılık!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor.

2005 yılında Kelebek Vadisi Evleri'nde 75.000 liraya daire!

Dumankaya'nın Pendik'te yürüttüğü Kelebek Vadisi Evleri'nde bulunan daireler, 2005 yılında 75 bin liradan (490 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş. 145 metrekarelik daireler 97 bin liraya satılıyormuş.

2005 yılında Kelebek Vadisi Evleri'nde 59 bin liraya daire!

2005 yılında Dumankaya tarafından Pendik - Kurtköy bölgesinde inşa edilen Kelebek Vadisi Evleri'nde bulunan daireler 59 bin liradan (383 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Konya Topikal Kelebek Bahçesi bugün açılıyor!

Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanına sahip Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımlarıyla bugün saat 18.00'de açılıyor.

Kelebek Mobilya yıl sonuna kadar 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek, 2015 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışındaki mobilya mağazası sayısını 130’a, mutfak mağazası sayısını ise 70‘e çıkarmayı hedefliyor.

İmrahor Vadisi imara açılıyor!

İmrahor Vadisi 'nde yapılması planlanan Ankara boğazı projesinin planları hazırlandı. Plana göre vadi tabanı ticaret, konut ve turizm alanı adı altında imara açılıyor

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor!

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi satılık ofis fiyatları!

Dap Vadisi satılık ofis fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dap Vadisi projesinin içerisinde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinde lansman fiyatlarıyla satışlar sürüyor...

Kelebek vadisi açılışı Haberi

Kelebek vadisi açılışı

SELÇUKLU Belediyesince yaptırılan ve açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gerçekleştirdiği Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisi'nın tanıtımı amacıyla basın turu düzenlendi. 


Tropikal Kelebek Bahçesi nde gazetecilerle bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yapılan açılışla beş yılık bir hayalin gerçekleştirildiğini belirtti. Sıcaklık 28 derece nem yüzde 80 Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisinde sıcaklığın 28 derece, nemin ise yüzde 80 düzeyinde bulunduğunu anlatan Altay, şunları söyledi: "Etrafınızda hiçbir ayıncı parça olmadan uçuşan kelebekleri görebiliyorsunuz. Müze kısmında da kelebeklerin doğumundan ölümüne kadar olan her aşamaya şahit oluyorsunuz. Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisi, Konya'ya gelen ziyaretçilerin ilk uğrak yerlerinden biri olacak. Kelebek şeklinde olan mimari yapısıyla, gece aydııılatmasıyla Konya'ya değer katacak çok güzel bir bina kazan dırmış...