29 / 04 / 2024

Keler Williams Ülke Direktörü

Keler Williams Ülke Direktörü

2015'e yüzde 0.85 ile başlayan konut faizleri yıl içinde 1.10 bandına yükseldi. Aylık faiz oranı artışı 25 baz puanı bulurken, tüketici 100 bin için 21 bin TL fark ödeyecek.

Nef'in Ankara satışlarını Keller Williams üstlendi!

Dünyanın en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams ve konut sektörünü lider şirketi Nef ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Keller Williams Open House etkinliği yarın!

Keller Williams Platin Beşiktaş Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’in 1000 m2’lik Gülaylar Group’a ait ofis katında gerçekleşecek.

Ermenek Barajı ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

DSİ Genel Müdürlüğünce inşa edilen, Türkiye'nin 2'nci en yüksek barajı özelliği taşıyan Ermenek Barajı, enerji üretimine başladığı günden bu yana ülke ekonomisine yaklaşık 610 milyon liralık katkı sağladı.

Keller Williams sosyal sorumluluk projelerine destek veriyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Keller Williams sosyal sorumluluk projelerine destek veriyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Nef, Keller Williams ve Remax ile işbirliği yapacak!

Foldhome ve Garantili Proje konseptlerinin yaratıcısı Nef, satış ve pazarlama kanalında yeniliklerini sürdürerek Ankara, İzmir, Bursa ve Adana'da Keller Williams ve Remax ile işbirliği anlaşması yaptı.

Robbie Williams 32 milyon dolara Beverly Hills'ten ev aldı!

Dünyaca ünlü Robbie Williams, ailesiyle birlikte yaşamak için Beverly Hills'te 32 milyon dolara bir malikane aldı. Malikane kompleksinin içinde kelimenin tam anlamıyla yok yok.

Robbie Williams Los Angeles'tan 32 milyon dolara ev aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams son konserinden kazandığı parayı Los Angeles'ın ünlü semti Beverly Hills'de aldığı eve yatırdı. Robbie Williams 10 yataklı 22 tuvaletli ev için 32 milyon dolar ödedi.

Keller Williams danışmanları Büyükada'da biraraya geldi!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Türkiye’de görev alan 150 danışmanı aileleriyle birlikle bu yıl 3. kez düzenlenen New Balance Büyükada’da koşusunda bir araya geldi.

Ahmet Vefik Alp: Ülke genelinde 5 milyon konut sorunlu!

Prof. Dr. Alp, ülke genelinde 5 milyon sorunlu konut olduğunu ve bunların bir an önce yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş,"Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor" dedi. AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, toplantı sonrası Söke esnafını ziyaret etti.

Mustafa Savaş: Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş,"Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor" dedi.AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Kuşadası’nda müteahhitlerle bir araya geldi.

John Williams: Faiz artırımı için zaman yaklaşıyor!

San Francisco Fed Başkanı John Williams, faiz artırımı için zamanın yaklaşmakta olduğunu belirtirken, Amerikan Merkez Bankası'nın (Fed) ne zaman harekete geçeceği konusunda bilgi vermedi.

Keler Williams Ülke Direktörü Haberi

Keler Williams Ülke Direktörü

Konut kredisi faiz oranlarının son 1 yılda yüzde 0.85'lerden yüzde 1.10 bandına yükselmesi, ev almak isteyen tüketiciye ek maliyet olarak yansıdı. Geçen yıla yüzde 0.85 aylık faiz oranıyla başlayan konut kredileri, yıl içerisinde jeopolitik riskler ve küresel ekonomiye ilişkin belirsizlikler yüzünden son bir yılda yüzde 1.10 bandına yükseldi. Amerika Merkez Bankası FED'in uzun süredir bütün dünyada beklenen ve 10 yılın ardından aldığı faizleri artırma kararı bütün dünyada etkili oldu. Türkiye'de de konut kredisi oranlarına yansımaları oldu. Konut kredisinde gerçekleşen aylık faiz oranı artışı, ortalama 25 baz puanı buldu. Faiz artışı en çok orta ve alt gelir grubundaki tüketiciyi vurdu. Örneğin, tüketicinin konut alımında ortalama 100 bin lira kredi kullandığı varsayılırsa, alacağı ev için konut kredisi çeken vatandaşın sadece bu...