08 / 05 / 2024

keles belediyesi

keles belediyesi

Bursa Valiliği'nce Keles ilçesinde vatandaşlara kentsel dönüşüm anlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Bayram Okumuş'un slayt eşliğinde verdiği bilgileri vatandaşlar dikkatle dinledi....

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Keles Kültür Evi açıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles’in Belenören Mahallesi’ne kazandıran Kültür Evi hizmete açıldı.

Bursa Keles'e modern hizmet binası!

Merkeze yeni bağlanan 10 ilçede ulaşımdan çevreye, kırsal kalkınmadan spora kadar her alanda önemli yatırımlara hız veren Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Uzunöz Mahallesi’ne de modern bir hizmet binası inşa etti.

Bursa Keles'e modern tesis yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles’te kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonu inşa ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yıkım töreninde yaptığı konuşmada dağ yöresini sevdiklerini ve bu sevgiyi hizmetlerle gösterdiklerini belirtti.

Bursa Keles'te Yakup Bey Hamamı tekrar restore edildi!

Bursa’nın Keles ilçesindeki tarihi hamam Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek tekrar hizmete sokuldu. Keles ilçe merkezinde I. Murat döneminde yapılan yaklaşık 600 yıllık Yakup Bey Hamamı restore edildi.

Bursa Keles ve Harmancık’a 15 milyon TL'lik yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmayı sağlamak amacıyla Keles ve Harmancık’ta yaptığı ve yaklaşık 15 milyon TL’ye mal olan yatırımlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Keles Belediyesi TOKİ Evleri!

Keles Belediyesi TOKİ Evleri'nde toplam 80 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 95 bin 594 TL'den başlıyor ve 141 bin 577 TL'ye kadar çıkıyor.

Bursa Keles'teki Yakup Bey Hamamı restorasyonu devam ediyor!

Merkezdeki tarihi ve kültürel miras yatırımlarıyla Bursa’nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Keles ilçe merkezindeki 600 yıllık Yakup Bey Hamamı’nı ilk günkü ihtişamına kavuşturacak restorasyon çalışmalarını hızla

Keles Kız Öğrenci Yurdu yapım işi ihalesi 6 Mart'ta!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles Kız Öğrenci Yurdu yapım işini 6 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu öğrenci yurdu 180 günde tamamlanacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mekanik tesis yaptıracak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kayak bölgesine 6 adet mekanik tesis yaptıracak

Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını yaptıracak!

Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını açık ihale usulü ile yaptıracak

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

keles belediyesi Haberi

keles belediyesi


Bursa Valiliği'nce Keles ilçesinde vatandaşlara kentsel dönüşüm anlatıldı.


Keles Belediyesi'nde yapılan toplantıya 42 köy ve mahalle muhtarı ile ilçe halkı katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Bayram Okumuş'un slayt eşliğinde verdiği bilgileri ilçe halkı dikkatle dinledi. Okumuş ile bakanlık çalışanları halkın merak ettiği soruları da cevapladı.


6036 sayılı kanun detaylı olarak anlatılırken, riskli binaların yıkımı, yıkım ve anlaşma süreci toplantıya katılanlara izah edildi. En çok konuşulan konu ise riskli binalarda yıkım için çoğunluk aranmayacağı ve bir kişinin bile müracaatının yeterli olacağı oldu.


Orhan...