29 / 04 / 2024

Keleş Küçükçekmece projesi

Keleş Küçükçekmece projesi

Keleş İnşaat, Küçükçekmece Sefaköy projesine 2 - 3 ay sonra başlamayı hedefliyor. Yaza satışa sunulacak olan projede rezidans, ofis ve ticari üniteler yer alacak.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Küçükçekmece'de uygun fiyatlı 5 konut projesi!

Kanal İstanbul projesiyle konut fiyatlarının artış gösterdiği İstanbul Küçükçekmece'de birçok konut projesi yer alıyor. Peki bölgede markalı konut fiyatları ne kadar? İşte uygun fiyatlı 5 konut projesi...

Büyükçekmece'nin kentsel dönüşüm projesi Avrupa Konseyi sergisinde!

Büyükçekmece Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi Franda'da düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi kapsamında açılan sergide yer aldı..

Keleş Center Airport Küçükçekmece fiyat listesi!

Keleş Center Airport Küçükçekmece fiyat listesi 440 bin TL'den başlıyor. 11 katlı üç blok olarak planlanan Keleş Center Airport projesi Keleş İnşaat imzası taşıyor...

Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire!

Konut teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği Keleş Center Airport projesi 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Avenue İstanbul Projesi Büyükçekmece fiyat listesi!

Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat imzası taşıyor. Avenue İstanbul Projesi Büyükçekmece fiyat listesi 443 bin TL'den başlıyor...

Keleş Küçükçekmece projesi Haberi

Keleş Küçükçekmece projesi


Keleş İnşaat, Küçükçekmece Sefaköy E-5 üzerinde yeni bir projeye hazırlanıyor. Projenin geçen yıl satışa sunulması bekleniyordu ancak proje henüz başlamadı. Keleş Sefaköy projesinin arsası 120 milyon TL'ye satın alındı.


Keleş İnşaat Sefaköy projesinde üniversite ya da hastane alanı planlanıyordu. Hastane ya da üniversite için anlaşma sağlanamayınca projeden çıkarıldı.


Proje baştan aşağı değişti. Keleş Sefaköy projesinde rezidans, ofis ve ticari üniteler olacak. Keleş Sefaköy projesi 22 bin 288 metrekare alanda inşa edilecek.


Keleş İnşaat Sefaköy'ün avan projesi belediyede onayda bekliyor. Projenin yaza satışa çıkması hedefleniyor.



Tel : 0212 662 42 36

Web : www.keles.com.tr

Gülcihan...