20 / 05 / 2024

Keleş Mimarlık adresi

Keleş Mimarlık adresi

Keleş Mimarlık Limited Şirketi, Hasan Keleş tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Haziran 2015' de Yenibosna Merkez Mahallesi Sanayi Caddesi Nish İstanbul' da kuruldu.

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

Yk Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Keleş ve Uğur Yüksel ortaklığında kuruldu.

Nan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

Doku Studio Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doku Studio Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Akın Zengin, İsmail Keleş ve Murat Demir ortaklığında kuruldu.

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş ve Turgut Tavşanoğlu tarafından kuruldu.

Lotis Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotis Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Başak Keleş tarafından kuruldu.

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemre İrem Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Mukel İnşaat Mimarlık Mühendisilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mukel İnşaat Mimarlık Mühendisilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

Stock Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stock Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Keleş tarafından kuruldu. 

Bİ Mimarlık: Mimaride modern ve şık tasarımların adresi!

Yola “Mutlu ekip, güzel projeler, mutlu müşteriler” sloganı ile çıkan Bi Mimarlık Ege'nin İncisi İzmir'de “Modern Tasarımın Öncüsü” olarak göz dolduruyor.

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hamza Keleş, Nihat Yemişen, İrfan Yemişen ve Musa Keleş ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Fey Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fey Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Feyruz Çoban, Emre Çoban ve Turgay Keleş ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

Mudiart Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mudiart Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi, Sinan Keleşoğlu, Mehmet Yılmaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Nailbey Sokak Palmiye Apartmanı'nda kuruldu.

Keleş Mimarlık adresi Haberi

Keleş Mimarlık adresi

Keleş Mimarlık Limited Şirketi, Hasan Keleş tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Yenibosna Merkez Mahallesi Sanayi Caddesi'nde kuruldu.


Keleş Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler...