08 / 07 / 2024

keleşoğlu aydınlı grup

keleşoğlu aydınlı grup

Teslimlerin Kasım 2014'te yapılması planlanan Vadi İstanbul Evleri'nde fiyatlar 352 bin TL ile 1 milyon 882 bin TL arasında değişiyor. Proje 3 etaptan meydana geliyor...

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding sahiplerinin mal varlıklarına el konuldu!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik baskınlarda aralarında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da bulunduğu çok sayıda şirkette arama yapılıyor. Savcılık, haklarında gözaltı kararı verilen işadamlarının mal varlıklarına el konulması kararı verdi.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında TUSKON ve üye şirketlere operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nda da arama yapılıyor.

Keleşoğlu Mercan Konakları 2.etap fiyatları!

Keleşoğlu Mercan Konakları 2.etap fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Mercan Konakları 2.etap, Nisan 2018 yılında teslim ediliyor...

Luxist Keleşoğlu Evleri satılık!

Toplam 630 konut ve 380 dükkandan oluşacak olan Luxist projesi Kraft Mimarlık imzası ile tasarlandı. Luxist Keleşoğlu Evleri satılık daireler için fiyatlar yakın zamanda belirlenecek.

Keleşoğlu yeni projelere hazırlanıyor!

Keleşoğlu Holding 1 milyar dolar yatırımla kendi tarihinin en büyük projesini inşa ediyor. 4 bin 619 konutun yer aldığı Deniz İstanbul projesini ve şirketin hedeflerini Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş’ten dinledik.

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Evleri Projesi!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Evleri projesi bu yılın sonunda başlayacak. Luxist Bahçeşehir Evleri'nde 630 daire, 380 mağaza, hastane, otel ve ofis alanları olacak...

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 663 25 75 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim!

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 67 bin 300 metrekareden oluşan projede konutlar 42 katlı kule içerisinde yer alacak.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir satış ofisi!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir satış ofisi telefon numarası 0212 663 25 75 olarak belirlendi. Satışları bu yıl sonunda başlayacak olan proje 398 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi adres ve irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyatlar!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları fiyatları 520 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Yakuplu sahilinde yer alan Deniz İstanbul Mercan Konakları, 2017'nin son çeyreğinde tamamlanıyor...

Denizİstanbul Yakuplu Keleşoğlu fiyatları!

Denizİstanbul Yakuplu Keleşoğlu fiyatları 520 bin liradan başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları etabında konut teslimlerinin 2017 yılı son çeyreğinde yapılması planlanıyor...

keleşoğlu aydınlı grup Haberi

keleşoğlu aydınlı grup

İstanbul Maslak'ta hayata geçirilen Vadi İstanbul projesi Keleşoğlu İnşaat ve Aydınlı Grup imzası taşıyor. 1 milyon 100 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yer alan proje, 3 etaptan meydana geliyor.


Arsa bedeli hariç 1 milyar 500 TL yatırım bedeline Sahip olan Maslak Vadi İstanbul'da 3 etapta toplam 3 bin konuttan oluşuyor. Projede yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 dubleks olarak tasarlandı. 




Kasım 2014'te 1. etap teslimleri gerçekleşecek olan Vadi İstanbul Maslak projesinin içinden Sadabad Deresi geçecek. Projede yer alan konutların alanları 68.90 metrekare ile 305 metrekare arasında değişiyor.


3. Etap Teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi beklenen Vadi İstanbul Maslak Konutları'nda şirket bünyesinde yer alan ödeme planında; yüzde 0,79 faiz...