25 / 05 / 2024

Keller Williams söyleşi

Keller Williams söyleşi

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Türkiye’de büyümeye ve başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gelişime ve eğitime açık gençleri üniversitelerinde ziyaret ediyor.

Aile Bakanlığı’ndan mayıs ayı için 1.250 TL müjdesi! Hemen bakın, karar geldi!

Aile Bakanlığı'nın destek programlarına ilişkin birçok vatandaşın merak ettiği konular arasında, mayıs ayı içinde yapılacak ödemeler de yer almaktadır. Programın detayları aşağıda belirtilmiştir.

Aile Bakanlığı’ndan mayıs ayı için 1.250 TL müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik destek ödemelerine aralıksız devam ediyor. Son açıklamalarına göre mayıs ayı için 1250 TL tutarında destek ödemesi yapılacak. Detaylar ise şöyle...

DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru! DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Son gün elinizi çabuk tutun!

DSİ 908 sürekli işçi alımında sona yaklaşıldı. Başvuru yapmayan adaylar elini çabuk tutsun. İşte detaylar!

İŞKUR DSİ işçi alımı 2023! DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru ne zaman? İŞKUR DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

DSİ işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru ne zaman? İşte detaylar!

DSİ 908 sürekli işçi alımı İŞKUR başvuru ekranı! DSİ işçi alımı başvuruları resmen başladı! Şartlar peş peşe açıklandı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 908 sürekli işçi alımı yapılağı geçtiğimiz günlerde açıklandı. DSİ işçi alımı başvuruları resmen başladı Peki başvuru şartları neler? DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? 

DSİ 908 sürekli işçi alacak! Başvuru tarihi ve detaylar peş peşe açıklandı! Aman kaçırmayın! 

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 908 sürekli işçi alımı yapılacak. Peki DSİ 908 sürekli işçi alımı başvurusu ne zaman? 

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Huawei Nova 11 Ultra: Orta Sınıf Telefonlarda Uydu Bağlantısı Özelliği İle Dikkat Çekiyor!

Huawei Nova 11 Ultra, orta segmentte uydu bağlantısı desteği sunan ilk cihaz olacak. Ayrıca diğer özellikleri de oldukça etkileyici.

Tarım arazileri kiraya verilecek! 2 sene süreyle işlenmeyen araziler için yeni düzenleme! Kiralayana destek ödemesi var!

Tarım ve orman alanlarında düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM’de resmen kabul edildi. Bu kanunla, 2 sene süreyle işlenmeyen atıl araziler kişilere ait olsa dahi üretime açılması için kiralanabilecek...

Altında fren patladı! Nedeni ortaya çıktı! Bu haberi okumadan kuyumcunun kapısından içeri girmeyin

Altın fiyatı 2000 doları geçti. Altında fren patladı. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının neden yükseldiğini merak ediyor. Bu haberi okumadan kuyumcunun kapısından içeri girmeyin.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için ruhsat alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için 192 adet Bağımsız Bölümün yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

En az ilkokul mezunu olmak yeterli oluyor! Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

BTC yatırımcısı iyimserliği geri döndü!

Bitcoin yatırımcısı iyimserliği, FTX çöküşünden bu yana 600 bin yeni küçük hissedarla geri döndü!

Keller Williams söyleşi Haberi

Keller Williams söyleşi

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Türkiye’de büyümeye ve başarılı işlere imza atmaya devam ediyor.  Dünya çapında 700’den fazla bölge müdürlüğü ve 113 bini aşkın gayrimenkul danışmanıyla dünya lideri olan Keller Williams, her fırsatta eğitime verdiği önemi gözler önüne seriyor. Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gelişime ve eğitime açık gençleri üniversitelerinde ziyaret ediyor. Emre Erol gayrimenkulde kariyer fırsatlarının yanı  sıra liderlik ve iş hayatında başarılı olmanın sırları gibi konularda da  söyleşi yapıyor.


Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol Üniversitelerde 

Son 3 ayda Bilkent Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi’nde yaklaşık 1000 gençle buluşan Emre Erol; “Keller Williams yöneticileri,  Keller Williams’ı gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren, eğitim ve koçluk firması olarak tanımlıyor. Bu tanımlama yaptığımız işin en temelinde eğitime...