03 / 05 / 2024

Kelly Brook 2018

Kelly Brook 2018

Kelly Brook, sosyal medya hesabından sık sık yaptığı paylaşımlara bakılırsa kelimenin tam anlamıyla bir peri masalının içinde yaşıyor.

Kelly Brook'un 1 milyon sterlinlik 'kulübe' evi!

Kelly Brook, karantina sürecini "kulübe" diye tanımlanan 1 milyon sterlinlik değerindeki evinde geçiriyor...

Ünlü manken Kelly Brook milyonluk kulübede yaşıyor!

Ünlü yıldız kelimenin tam anlamıyla 'milyonluk kulübede' yaşıyor. Ünlü manken 37 yaşındaki Kelly Brook'un yaşadığı 15'inci yüzyıldan kalma çiftliğin değeri 1 milyon Sterlin.

Kelly Brook'un 1 milyon Sterlin değerindeki çiftlik evi!

Kelly Brook, sosyal medya hesabından sık sık yaptığı paylaşımlara bakılırsa kelimenin tam anlamıyla bir peri masalının içinde yaşıyor.

İşte Kelly Brook'un merak edilen çiftlik evi!

36 yaşındaki Kelly Brook yeşillikler içinde bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor. İşte ingiliz model ve oyuncu Brook'un o evi...

Kelly Brook çiftlik evinde yaşıyor!

İngiliz model Kelly Brook'un bir çiftlik evinde yaşadığını biliyor muydunuz? Kelly Brook bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.

Kabataş Martı Projesi 2018'in sonunda açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 'Martı Projesi' olarak bilinen Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi hakkında bilgi verdi. Açılış tarihi olarak 2018'in sonunu işaret eden Topbaş, projenin trafiği rahatlatacağını belirtti.

İstanbul'un banliyö hatları 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2013 yılında 2 yıllığına kapatılan İstanbul'un banliyö hatlarıyla ilgili bilgi verdi. Projenin açılışı 2018 yılı olarak planlanıyor.

Türkiye'nin ilk "Tapu Müzesi" 2018'de açılacak!

Osmanlı'dan bugüne Türklerin "hazine" değerindeki tapu ve kadastro kayıtları ile haritaları, Türkiye ve dünyada ilk olma özelliğini taşıyacak ve 2018'de açılması planlanan "Tapu Kadastro ve Harita Müzesi"nde sergilenecek.

Swissotel Resort Bodrum HilI Haziran 2018'de açılacak!

Toplam 106 odası bulunan Swissotel Resort Bodrum HilI, Haziran 2018'de açılacak. Proje 100 milyon euro yatırım bedeline sahip.

Sivas yüksek hızlı trene 2018 sonunda kavuşacak!

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın yaptığı açıklamada "Ankara-Sivas arasında yaklaşık 62 kilometre tünelden oluşan önemli bir imalat söz konusu. Bu imalatların genelinde yüzde 55 ilerleme sağlandığını ve Sivas'ın 2018 sonunda yüksek hızlı trene kavuşacağını belirtti.

Balıkesir Yeni Havalimanı 2018'de açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yeni havalimanının müjdesini verdi. Uğur, Balıkesir Yeni Havalimanı'nın 2018'de açılacağını söyledi.

Kırıkkale İmam Hatip Lisesi 2018'de hizmete açılacak!

Kırıkkale Merkez'de inşa edilen Kırıkkale İmam Hatip Lisesi'nin yapımında sona yaklaşıldı. Okul, 2018 yılı eğitim öğretim yılında hizmete girecek.

Halkalı-Sirkeci banliyö hattı 2018'in sonunda tamamlanacak!

İstanbul-Ankara yüksek hızlı tren hattının entegrasyonu için kapatılan Halkalı-Sirkeci arası banliyö tren hattındaki çalışmaların son durumu havadan görüntülendi. Ulaştırma Bakanı Ahmet “2018 sonunda bu iş tamamlanıyor” demişti.

Kelly Brook 2018 Haberi

Kelly Brook 2018

Kıvrımlı hatları, kendisinden genç Fransız sevgilisiyle ilişkisi, tanıtım yüzü olduğu firmaların, yaptığı işlerin yanı sıra Kelly Brook, kamera arkasında sürdürdüğü hayatla da ilgi odağı oluyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre kendisini "toprakla uğraşırken gerçekten kendim oluyorum" diyerek tanımlayan Brook, sadece sosyal medya takipçilerinin değil TV kanallarının da sık sık ziyaret ettiği eviyle konuşuluyor.

37 yaşındaki Brook, Fransız sevgilisi Jeremy Parisi ile birlikte doğum yeri olan İngiltere'nin Kent bölgesinde 15'inci yüzyıldan kalma bir çiftlik evinde hayatını sürdürüyor. Eski evleri satın alıp restore ettirmeyi seven Brook'un 8 yıl önce satın aldığı bu evin değeri tam 1 milyon Sterlin.

"Tam 8 yıl önce burayı satın aldığımda diktim bu gülü. Evinizin bir köşesinin peri masallarındaki gibi bir görüntüye sahip olması inanılmaz bir duygu.." Birçok meslektaşının...