03 / 05 / 2024

Kelly Brook kimdir

Kelly Brook kimdir

Kelly Brook, sosyal medya hesabından sık sık yaptığı paylaşımlara bakılırsa kelimenin tam anlamıyla bir peri masalının içinde yaşıyor.

Kelly Brook'un 1 milyon sterlinlik 'kulübe' evi!

Kelly Brook, karantina sürecini "kulübe" diye tanımlanan 1 milyon sterlinlik değerindeki evinde geçiriyor...

Ünlü manken Kelly Brook milyonluk kulübede yaşıyor!

Ünlü yıldız kelimenin tam anlamıyla 'milyonluk kulübede' yaşıyor. Ünlü manken 37 yaşındaki Kelly Brook'un yaşadığı 15'inci yüzyıldan kalma çiftliğin değeri 1 milyon Sterlin.

Kelly Brook'un 1 milyon Sterlin değerindeki çiftlik evi!

Kelly Brook, sosyal medya hesabından sık sık yaptığı paylaşımlara bakılırsa kelimenin tam anlamıyla bir peri masalının içinde yaşıyor.

İşte Kelly Brook'un merak edilen çiftlik evi!

36 yaşındaki Kelly Brook yeşillikler içinde bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor. İşte ingiliz model ve oyuncu Brook'un o evi...

Kelly Brook çiftlik evinde yaşıyor!

İngiliz model Kelly Brook'un bir çiftlik evinde yaşadığını biliyor muydunuz? Kelly Brook bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.

Kelly Brook doğduğu kasabada yaşamaya başladı!

İngiliz model ve oyuncu Kelly Brook, magazin sayfalarından yansıyanın aksine yeşillikler içinde bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Rıza Kutlu Işık kimdir?

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık hangi işlere imza attı? İşte Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık'ın biyografisi...

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Kelly Brook kimdir Haberi

Kelly Brook kimdir

Kıvrımlı hatları, kendisinden genç Fransız sevgilisiyle ilişkisi, tanıtım yüzü olduğu firmaların, yaptığı işlerin yanı sıra Kelly Brook, kamera arkasında sürdürdüğü hayatla da ilgi odağı oluyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre kendisini "toprakla uğraşırken gerçekten kendim oluyorum" diyerek tanımlayan Brook, sadece sosyal medya takipçilerinin değil TV kanallarının da sık sık ziyaret ettiği eviyle konuşuluyor.

37 yaşındaki Brook, Fransız sevgilisi Jeremy Parisi ile birlikte doğum yeri olan İngiltere'nin Kent bölgesinde 15'inci yüzyıldan kalma bir çiftlik evinde hayatını sürdürüyor. Eski evleri satın alıp restore ettirmeyi seven Brook'un 8 yıl önce satın aldığı bu evin değeri tam 1 milyon Sterlin.

"Tam 8 yıl önce burayı satın aldığımda diktim bu gülü. Evinizin bir köşesinin peri masallarındaki gibi bir görüntüye sahip olması inanılmaz bir duygu.." Birçok meslektaşının...