06 / 05 / 2024

Kelly Brook kulübesi

Kelly Brook kulübesi

Ünlü yıldız kelimenin tam anlamıyla 'milyonluk kulübede' yaşıyor. Ünlü manken 37 yaşındaki Kelly Brook'un yaşadığı 15'inci yüzyıldan kalma çiftliğin değeri 1 milyon Sterlin.

Kelly Brook'un 1 milyon sterlinlik 'kulübe' evi!

Kelly Brook, karantina sürecini "kulübe" diye tanımlanan 1 milyon sterlinlik değerindeki evinde geçiriyor...

Bartın’da kaçak hayvan kulübesi inşaatına 7 bin lira ceza!

Bartın’da yaralı ve sahipsiz kalan hayvanlar için kulübeler inşa eden Sevim Arıkan’a ‘usulsüz inşaat yapmak’ suçundan 7 bin lira ceza kesildi.

Bakırköy'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık benzin kulübesi hissesi!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 62 ada, 46 parselde yer alan kargir benzin satış kulübesi hissesini 14 milyon 917 bin TL'ye icradan satıyor...

Ortak gayrimenkulün kullanımı nasıl olur?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Babamın bir arsada hissesi bulunuyor. Bu arsanın da yanında özel okul var. Özel okulun arsa etrafına çitlerle kapatıldığını, kamuya ait sokağın girişine de demir kapı ve bekçi kulübesi yapıldığını gördüm, bu konuda ne yapmam gerekir?' sorusunu yanıtladı.

Ünlü manken Kelly Brook milyonluk kulübede yaşıyor!

Ünlü yıldız kelimenin tam anlamıyla 'milyonluk kulübede' yaşıyor. Ünlü manken 37 yaşındaki Kelly Brook'un yaşadığı 15'inci yüzyıldan kalma çiftliğin değeri 1 milyon Sterlin.

Kelly Brook'un 1 milyon Sterlin değerindeki çiftlik evi!

Kelly Brook, sosyal medya hesabından sık sık yaptığı paylaşımlara bakılırsa kelimenin tam anlamıyla bir peri masalının içinde yaşıyor.

İşte Kelly Brook'un merak edilen çiftlik evi!

36 yaşındaki Kelly Brook yeşillikler içinde bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor. İşte ingiliz model ve oyuncu Brook'un o evi...

Kelly Brook çiftlik evinde yaşıyor!

İngiliz model Kelly Brook'un bir çiftlik evinde yaşadığını biliyor muydunuz? Kelly Brook bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.

Konya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsa!

Konya 1. İcra Dairesi, Karatay Tatlıcak Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Üzerinde fabrika binası, bekçi kulübesi, ağaçlar ve müştemilat bulunan arsanın satış bedeli 4 milyon 89 bin 539 TL olarak belirlendi.

Kelly Brook doğduğu kasabada yaşamaya başladı!

İngiliz model ve oyuncu Kelly Brook, magazin sayfalarından yansıyanın aksine yeşillikler içinde bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.

Antalya Muratpaşa'daki 37 okul onarıldı!

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yapım ekipleri, yılın ilk 6 ayında 37 okulda boya, su tesisatı, elektrik, parke, bordür, bahçe duvarı, güvenlik kulübesi ve asfalt çalışması yaptı.

Sakarya'daki eski bekçi kulübesi iletişim merkezi olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde yeni bir dönüşüm çalışması daha başlatıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Atıl durumdaki geçit bekçisi eski kulübesinde dönüşüm çalışması başlattık'' dedi.

Batman'da ikinci zabıta kulübesi nereye yapılacak?

Sadece bir Zabıta kulübesinin olduğu 500 bin nüfuslu Batman’da, ikinci Zabıta kulübesi Atatürk parkında kurulacak. Atatürk parkına modern bir kulübenin kazandırılması için Belediye kolları sıvadı.

Kelly Brook kulübesi Haberi

Kelly Brook kulübesi

Dünyaca ünlü manken 37 yaşındaki Kelly Brook, Fransız sevgilisi Jeremy Parisi ile birlikte doğum yeri olan İngiltere'nin Kent bölgesinde 15'inci yüzyıldan kalma bir çiftlik evinde yaşıyor. Eski evleri satın alıp restore ettirmeyi seven Brook'un 8 yıl önce satın aldığı bu evin değerinin ise tam 1 milyon Sterlin olduğu ortaya çıktı.

Kendisini "toprakla uğraşırken gerçekten kendim oluyorum" diyerek tanımlayan Brook, sadece sosyal medya takipçilerinin değil TV kanallarının da sık sık ziyaret ettiği eviyle konuşuluyor.

Birçok meslektaşının aksine görkemli modern bir malikanede değil de yüzyıllar öncesinden kalma bir kır evinde yaşamını sürdüren manken ve oyuncu çok sevdiği evini işte bu cümlelerle tanımlıyor. 

Ünlü manken Brook, yaşadığı ev ile ilgili "Tam 8 yıl önce burayı satın aldığımda diktim bu gülü. Evinizin bir...