08 / 07 / 2024

Keloğlan Parkı yapılacak mı

Keloğlan Parkı yapılacak mı

Yerel seçimde vaat ettikleri Keloğlan Parkı'nı yeniden gündeme getiren CHP'li Meclis Üyesi Erkan Demirci, MHP'li Başkan Yücel'den öneriye destek istedi.

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılması talep edildi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşların yakınları apartmanın olduğu bölgeye park yapılmasını talep etti.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Bursa'ya 8 yeni millet bahçesi ve park yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Yeniden Yeşil Bursa sloganıyla yeni döneme başladı. En önemli projelerinden biri olan 1.5 milyon metrekare alanda yapılacak 8 büyük millet bahçesi ve parkı için kolları sıvadı. 

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

Kızılcahamam Soğuksu Parkı'nda yapılacak Diyanet Merkezi TBMM'de!

Ankara Kızılcahamam'da yer alan Soğuksu Milli Parkı’nda Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kullanımına yapılacak tesis meclis gündemine taşındı..

Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler yapılacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler inşa edilecek. Yapılacak olan evler 19 Aralık’ta ihaleye çıkılacak. 

Albatros Parkı yerine konut ve turizm tesisi yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı 'nın satışı büyük tartışma yarattı. Albatros Parkı yerine konut ve turizm tesisi yapılacak.

Meclis'e yeni bina yerine park yapılacak!

Bombalanan Meclis binasında yapılan tadilat tamamlanırken, Halkla İlişkiler A ve B bloklarının yerine sığınak ve otoparkı bulunan 3-4 katlı binaların yapılması da kararlaştırılmıştı. Binaların yapılması beklenirken, bu alanın park yapılarak değerlendirilmesi kararı alındı.

İşte Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde "Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis işte bu" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Bursa Nilüfer'e 3 yeni park yapılacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurtuluş Mahallesi’ne yapılacak 3 park için Görükle konut Yapı Kooperatifleri Birliği (GÖRKOOP) yönetimi ile protokol imzaladı.

Keloğlan Parkı yapılacak mı Haberi

Keloğlan Parkı yapılacak mı

CUMHURİYET Halk Partisi'nin (CHP) 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Alanya Belediye Başkan Adayı olan Şefik Türktaş'ın projeleri arasında yer alan Keloğlan Parkı yeniden gündeme geldi. Türktaş'ın listesinden Alanya Belediye Meclis Üyesi seçilen Şehir Plancısı Erkan Demirci, Keloğlan Parkı'nın Alanya Belediyesi'nin desteğiyle hayata geçirilmesini istedi. Bir diğer CHP'li Meclis Üyesi Gökhan Sipahioğlu tarafından hazırlanan Keloğlan Parkı'nın projesini sosyal medya hesabından paylaşan Erkan Demirci, "Alanya'mıza yakışmaz mı? Çocuklarımız her şeyin en iyisine layık. Yerel seçim sürecinde söz vermiştik. Alanya'da masal parklar yapacaktık. Resimlerin sonunda yer alan Keloğlan temalı park projemizi meclis üyemiz Gökhan Sipahioğlu'nun desteğiyle hazırlamıştık. Şimdi benzerini halkımız ve çocuklarımız için Alanya Belediyesi'nden istiyoruz. Keloğlan, Hacivat/Karagöz, Nasreddin Hoca gibi yerli ve Sindrella, Pamuk Prenses, Külkedisi, Red Kid, Şirinler,...