21 / 05 / 2024

kemal aktaş stadı açıldı mı

kemal aktaş stadı açıldı mı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kemal Aktaş Stadı ve Yeşilova Esnafspor Tesisleri açıldı.

Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadı açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kemal Aktaş Stadı ve Yeşilova Esnafspor Tesisleri açıldı.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun eksikleri tamamlanacak!

Bursa protokolü, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stadın hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.

Kemal Köksal Stadı'nda inşaat devam ediyor!

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kemal Köksal Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Bornova Stadı bugün açılıyor!

Sağlıklı nesilller yetiştirmek için spora büyük önem verdiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sporun her alanına yatırım yapıyoruz. Bornova Stadı’nı bugün CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile açacağız” dedi.

İzmir Bornova Stadı'nın resmi açılışı 8 Ekim'de!

Geçen hafta Göztepe ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşma ile açılan ve büyük ilgi gören Yeni Bornova Stadı’nın resmi açılışını 8 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak.

Bursa Atatürk Stadı meydana dönüştürülecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün yapımı için 1926'da bin lira bağışta bulunduğu ve 1948'de tamamlanan Atatürk Stadı'nın tarihi dokusu bozulmadan, bulunduğu alanı meydana dönüştürecek.

Ducan Yapı İnşaat ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Ducan Yapı İnşaat ve Pazarlama Anonim Şirketi, Kemal Aktaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Yusuf Yıldırım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 2 milyon TL sermaye ile 27 Ekim'de Esenyurt, İncirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Zonguldak Kemal Köksal Stadı yıkılıyor mu?

Spor Toto 3. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'a ev sahipliği yapan Kemal Köksal Stadı, yeni sezonda kullanılamaz raporunun ardından 67 yıl sonra etaplar halinde yapılmak üzere yıkılmaya başlandı.

Zonguldak Kemal Köksal Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 3. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'a ev sahipliği yapan Kemal Köksal Stadı, yeni sezonda kullanılamaz raporunun ardından 67 yıl sonra etaplar halinde yapılmak üzere yıkılmaya başlandı.

Namık Kemal Üniversitesi Muratlı MYO binası teslim edildi!

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği’ne devretti...

Tekirdağ'daki Namık Kemal Üniversitesi'nin inşaatı sona erdi!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu'nun yeni binasının yapımında sona gelindi. Binanın kaba inşaat yapım ihalesini alan Aktaş İnşaat, yakın zamanda binayı teslim edeceğini açıkladı.

İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılması planlanan AVM protesto edildi!

Stadın önünde toplanan grup adına açıklama yapan Kemal Korucu, 30 yıldır İzmit'te yaşadığını belirterek, "Kocaelispor'un Türkiye Kupası'nı kaldırdığı maçta da şampiyonluk için oynadığı sezonda da buradaydım" dedi.

Hatay'da antik Roma stadı bulundu!

Antik Roma'nın en geniş olimpiyat stadının Hatay'da olduğu ortaya çıktı.  Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bakanlar Kurulu'na sunacağı öneri ile stat alanında kazı yapılması için Mustafa Kemal Üniversitesi'ne yetki verileceğini bildirdi

kemal aktaş stadı açıldı mı Haberi

kemal aktaş stadı açıldı mı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kemal Aktaş Stadı ve Yeşilova Esnafspor Tesisleri'nin açılışı vatandaşların yoğun katılımıyla yapıldı.

Küçükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım,  Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve beraberindeki ilçe protokolü de katılım gösterdi.

 
"BAŞKAN KARADENİZ'E TEŞEKKÜRLER"


 
Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Kemal Aktaş Stadı'nın her yönüyle geniş bir sporsever kitleye hizmet vereceğini belirterek," Bu tesisin yapımında 16 milyon TL harcanmış. Gençlerimizin sokağın tehlikelerinden ve onları tehdit eden bağımlılıklardan uzak durması için spora teşvik edilmesi gerekiyor. Bu anlamda üzerine düşeni yapan Başkan Karadeniz'e teşekkür ederim" dedi.

"KÜÇÜKÇEKMECELİLER EN İYİSİNE LAYIK"


 
Tesisin ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Başkan Karadeniz ise konuyla ilgili olarak,  "Göreve geldiğimizden bu yana sizin 'Başkan...