27 / 04 / 2024

Kemal Demir özgeçmiş

Kemal Demir özgeçmiş

Mimar Kemal Demir kimdir? Mimar Kemal Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kemal Demir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kemal Demir...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi 

20 Eylül 2023 Salı güncel hurda fiyat listesi belli oldu. Geri dönüşüm firmaları güncel bakır ve demir hurda fiyatlarını açıkladı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

Dolar 27 TL'ye demir attı! Dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Haziran ayında dolardaki yükselişe rağmen Merkez Bankası son 30 iş gününde 8,6 milyar dolar sattı. Dolar adeta 27 liraya demir attı. Peki dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 aydan bu yana ilk kez kredi faizini düşürmesinden sonra gerilerken gözler hurda piyasasına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim mi geldi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi emrak ediliyor. Bugün dolar kurunun düşmesiyle demir fiyatları geriledi. Peki hurda fiyatlarına da indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Ömer Demir kimdir? Ömer Demir evli mi?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Ömer Demir kimdir? Ömer Demir kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim geldi. Gelen indirim sonrası gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Piyasalar yarın açıklanması planlanan ABD enflasyon rakamlarına odaklandı. Kritik veri öncesi bakır fiyatları yükselirken demir cevheri vadeli fiyatları geriledi. Peki bu durum hurda fiyatlarına nasıl yansıdı? Hurda fiyatlarına zam geldi mi?

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 14 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi hurda sektörü ile ilgilenenler ve hurda işi yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 14 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? 22 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün yer yerinden oynadı. Demir fiyatlarına 500 TL zam gelmesi piyasaları salladı. Demire gelen zamların hemen ardından gözler hurda fiyatlarına çevrildi.  Hurda fiyatlarına zam geldi mi?

Hurda alım satım fiyatı ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 17 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün demir fiyatlarına gelen zam gündeme bomba gibi düştü. Demirin ardından gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Peki hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda alım satım fiyatı ne kadar? 17 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir yükselişe geçti! Bakır demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 9 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları Çin'de talep toparlanması umuduyla yükselişe geçerken demir cevheri fiyatları da Çin'de kredi verileri öncesi arttı. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar? 9 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Doların güçlenmesi ile bakır fiyatları düşmeye başlarken, demir fiyatları sakin seyrini koruyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Kemal Demir özgeçmiş Haberi

Kemal Demir özgeçmiş

Kemal Demir kimdir?

Kemal Demir, 1963 yılında Kayseri'de doğdu.  Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden Lisans (1985) mezun oldu.


Kemal Demir, Yüksek Lisansı 1988 yılında, Doktorayı 2000 yılında aldı.


1985 yılından itibaren serbest mimarlık faaliyetlerini sürdürdü. 


Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde 1993-2005 yılları arasında yarı zamanlı, 2005 yılından itibaren Öğretim Görevlisi olarak eğitim çalışmalarına devam...