19 / 07 / 2024

Kemal Engin Üstel

Kemal Engin Üstel

Proser Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Fuat Cem Uygun, Alihan Haydaroğlu, Kemal Engin Üstel tarafından 5 milyon 265 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu.

4U Gayrimenkul ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

4U Gayrimenkul ve Yönetim Anonim Şirketi Fuat Cem uygun, İsmial Kerem Gürçay, Cavit Habib, Alihan Haydaroğlu ve Kemal Engin Üstel ortaklığında 920 bin 492 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Proser Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Proser Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Fuat Cem Uygun, Alihan Haydaroğlu, Kemal Engin Üstel tarafından 5 milyon 265 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Engin Sea Port projesi Silivri'de inşa ediliyor!

İstanbul’u Trakya’ya bağlayan Silivri ilçesinde temelleri atılan Engin Sea Port projesi, birçok özelliği ile hem İstanbul’un rahatlığı ve konforunu,hemde Trakya’nın huzur ve sakinliğini birleştiriyor...

Sancaktepe Kemal Türkler 196 ada 1 parsel imar planları bugün askıdan indiriliyor!

Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi, 196 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, bugün askıdan indiriliyor. İşte o imar planları...

Rana Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rana Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2014 tarihinde Yahya Kemal Mahallesi, Güzeldere Caddesi, Engin Sokak'ta kuruldu.

Engin Altan Düzyatan Alkoçlar'ın otelleri ile ilgilenecek!

Neslişah Alkoçlar'la evlenen Engin Altan Düzyatan'a, kayınpederi iş teklif etti. Düzyatan, oyunculuğun yanı sıra Alkoçlar'a ait otellerle de ilgilenecek. Ender Alkoçlar; "Otellerimle tüm ailem gibi senin de ilgilenmeni istiyorum" dedi..

Kemal Bayraktar:Enerji ihtiyacının yüzde 100'ü yenilenebilirden karşılanabilir!

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu - Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkanı Kemal Gani Bayraktar, Türkiye'nin güneş enerjisi ile elektrik üretiminde çok hızlı ilerleyebilecek kapasitesinin bulunduğunu dile getirdi...

Engin Kılıç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Kılıç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Kılıç tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Gürpınar Caddesi'nde kuruldu.

Sancaktepe Kemal Türkler'e yeraltı otopark iptal! İmar planı askıda!

Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi 196 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. Plan üzerinde zeminaltı katlı otopark hükümlerinin üzerine iptal anlamına gelen çarpı atıldı.

Engin Oytaç: E- ticaret kanunu yeni sektör yaratacak!

CRM ve veri yönetimi hizmeti veren Tanı’nın Genel Müdürü Engin Oytaç, 1 Mayıs 2015’te yürürlüğe girecek Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'la birlikte CRM alanında iş yapım biçiminin tamamen değişeceğini söyledi

Engin Ali Kaplan: İnşaat ve turizm birlikte yürümeli!

Bodrum'un geleceği için inşaatla turizmin birlikte yürümesi gerektiğini belirten Engin Ali Kaplan, "Bu süreç yönetilebilir. Kökten yasak değil de, belli aylarda, belli bölgelerde, belli uygulamalarla sınırlama getirilebilir" dedi..

Kemal Gani Bayraktar: Güneş panellerinden yıllık 1,2 milyar kWh elektrik üretilebilecek!

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkanı Dr. Kemal Gani Bayraktar yaptığı açıklamada "Türkiye'de fotovoltaik güneş panellerinden yıllık 1,2 milyar kWh elektrik üretilebilecek" dedi.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 iskele için ihale 13 Kasım'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 ahşap iskele için 13 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkacak. Proje 6 ayda tamamlanarak, İzmirliler'in kullanımına açılacak...

Kemal Engin Üstel Haberi

Kemal Engin Üstel


Proser Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Fuat Cem Uygun, Alihan Haydaroğlu, Kemal Engin Üstel tarafından 5 milyon 265 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Proser Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü resmi, özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara yurtiçinde ve...