29 / 04 / 2024

Engin Sea Port projesi Silivri'de inşa ediliyor!

Engin Sea Port projesi Silivri'de inşa ediliyor!

İstanbul’u Trakya’ya bağlayan Silivri ilçesinde temelleri atılan Engin Sea Port projesi, birçok özelliği ile hem İstanbul’un rahatlığı ve konforunu,hemde Trakya’nın huzur ve sakinliğini birleştiriyor...



İstanbul’u Trakya’ya balayan Silivri ilçesinde temelleri atılan Engin Sea Port projesi, birçok özelliği ile hem İstanbul’un rahatlığı ve konforunu,hemde Trakya’nın huzur ve sakinliğini birleştirerek residence ayrıcalığına yeni bir boyut kattı.Aynı zamanda bu yüksek yaşam standartlarını uygun fiyatlar ile sunarak herkesin bu ayrıcalığa ulaşmasını sağlıyor.


1995 yılından bu yana İstanbul ağırlıklı faaliyetlerini sürdüren,2005 yılında Silivri’nin ilk site projesi olan “Engin Kent” ile Silivri halkının güven ve beğenisini kazanan Engin İnşaat’ın sahibi Halil Engin ile gerçekleştirdiğimiz sohbette,bizlere “Engin Sea Port”u anlattı. 


“ENGİN SEA PORT”TA BİR ÇOK İLKLER SİZLERİ BEKLİYOR..

Halil Engin “şirket olarak önceliklerimiz,bundan önceki projelerde olduğu gibi,almış olduğumuz arazilerin konumuna ve özelliklerine uygun projeler üretmektir.Engin Sea Port’u hayata geçirirken diğer rezidence özelliklerinin yanı sıra, konumu gereği var olan deniz manzarasını projede bulunan 3 ayrı bloktanda görülebilmesine önem verdik.                                                                                                  

*Yaklaşık 13.000 m2’lik alan üzerinde hayata geçirdiğimiz projemizde 10.000 m2’sini yeşil alan olarak ayırdık.                                                                                                                                                                

*Bunun üzerine 2 adet açık yüzme havuzu,amfi tiyatro, park-bahçe düzenlemeleri,dinlenme üniteleri ve spor kompleksleri tasarlayarak kaliteli bir yaşam sunmayı hedefledik.                                                                

*Bu yaşam standartını 4 mevsim yaşayabilmeniz içinde kapalı yüzme havuzu ve spor salonları ile bay-bayan sauna,Türk hamamı ve Fin hamamları ile destekledik.                                                                  

*Ayrıca Engin Sea Port projemizde otopark alanlarını her daireye göre belirleyerek ve her daire için kiler odaları düzenleyerek yer altına aldık.                                                              

 *7/24 güvenlik sağlayarak aynı zamanda gelen misafirlerinizi karşılayacak resepsiyon hizmeti ekledik          *Her daireye özel kamera sistemi ile çocuklarınız havuz ve parklarda eğlenirken sizlerde evinizin rahatlığında onları izleyebileceksiniz.                                                     

 *Her bloğun kendine ait teras bahçelerinde,denize karşı günbatımı eşliğinde çayınızı yudumlayıp, kahve keyfi yapabileceğiniz güzel ortamlar hazırladık”dedi. 


4 FARKLI KONSEPTE,180 RESİDENCE DAİRE  

Engin Sea Port’u planlarken önceliklerinin huzur ve sakinliğin ön planda olduğu,yanısıra çağdaş yaşamın gerektirdiği ayrıcalıklarıda içinde barındıracak standartlarda olacağını anlatan Halil Bey;  “3 ayrı blokta,180 residence daireden oluşan Engin Sea Port’ta 2+1, 3+1 orta, 3+1 köşe ve bahçe dubleks konseptleri mevcut.Böylece müşterilerimiz hem bütçeleri,hemde zevk ve tercihleri doğrultusunda hareket edebilecekler”şeklinde konuştu.  


DÖRT MEVSİM HAVUZ KEYFİ 

2 adet açık ve 1 adet kapalı havuz ile  daire sahiplerinin dört mevsim havuz keyfini yaşayacaklarını anlatan Engin, 3 havuzdan oluşan projelerinin bölgede bir ilk olduğunu belirtti..Toplamda 850 m2’lik kullanım alanına sahip havuzlar ile tüm Sea Port sakinleri bu ayrıcalıkların keyfini doyasıya çıkaracaklar diyerek açıklamalarını sürdüren Halil Engin; “projeyi oluştururken katacağımız özelliklerin farklı avantajlarıda getirmesini düşünmüştük.Sanırım bu hedefimizi gerçekleştirdik.Zira Sea Port’un artı özellikleri ile tatil köyü standartlarında olduğunu rahatlıkla söylebilirim.   


TATİL KÖYÜ STANDARTLARINDA YAŞAM..                       

Özellikle Akdeniz ve Ege sahillerindeki bir çok tatil köyünde sunulan imkanların Sea Port projemizde mevcut olduğu görülecektir.Kapalı ve açık yüzme havuzları,tenis kortu, basketbol sahası,bay ve bayanlara özel Türk ve Fin hamamları,sauna,misafir lobileri,yürüyüş parkurları,çocuk parkları vs. özellikler ile tatil köyü konseptini yaşayabilecekler ve dolayısıyla ekstra harcamalara gerek olmayacaktır”diyerek düşüncelerini paylaştı.


KAPALI OTOPARK VE 7/24 GÜVENLİK HİZMETİ

7/24 güvenlik hizmetinin verileceği site girişi ve her bloğun altında bulunan kapalı otoparkları ile tamamladıkları projelerinde tüm detayları düşündüklerini ifade eden Engin; “Sea Port”ta yaşamlarını sürdürecek müşterilerimizin huzur,konfor ve mutluluklarının yanında güvenliklerinin sağlanması hususunda da son derece duyarlıyız.Site güvenliği ve girişi,her türlü teknolojik donatılarla desteklenip en ince ayrıntısına kadar dizayn edilecek”dedi.   


RESİDENCE STANDARTLARI İLE YENİ BİR YAŞAM…  

Projenin geneli itibariyle bakıldığında, bu güne kadar bölgede bir benzerinin olmadığını söyleyen Halil Engin,firma olarak önceliklerinin yapılmayanı yapmak,fark yaratmak,konfor ve kaliteyi olabildiğince uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktan ibaret olduğunu söyleyerek; “ projede yer alacaklar için yeni bir yaşam başlayacak.Bu yaşamın sağladıkları ile,İstanbul’daki benzer projelerin sundukları arasında bir fark olmadığı görülecektir.Doğrusunu söylemek gerekirse fark var.Hemde ciddi farklar var. Öncelikli ve birinci sırada gelen; fiyat farkı.Sonrasında ise huzur ve sakinlik,deniz ve doğanın avantajları, bölgenin güveninirliği,yaşam standartlarındaki kalite,psikolojik etmenler vb. bir çok fark sayabiliriz.

Sonuç olarak “Engin Sea Port”u diğer rezidence projelerinden ayıran en büyük farkı; “ kaliteli ve huzurlu bir yaşamı makul fiyatlarla müşterilerine sunmasıdır”diyerek sözlerini tamamladı. 

Engin İnşaat “Sea Port”projesini özel lansmanla sundu.. 


Sunduğu farklı projelerle Silivri ve Trakya’nın önemli inşaat firmalarından olan Engin İnşaat, yeni projesi “Engin Sea Port”u  yoğun katılımın olduğu, özel lansman  ile gerçekleştirdi.

Yeni bir yaşamın temellerinin atıldığı “Engin Sea Port”projesinin tanıtım kokteyline, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu ve Mehmet Has, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivrispor Başkanı İhsan Atun ve çok sayıda davetli katıldı.   Mimar Sinan Mahallesi, Feyyaz Altınorak Caddesi, No: 100 E5 üzerindeki Merkez Ofisi’nde gerçekleşen kokteyle; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu ve Mehmet Has, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivrispor Başkanı İhsan Atun ve çok sayıda davetli katıldı.

Engin Sea Port hakkında davetlilere açıklama yapan Ebru Engin,inşaat sektöründe güvenilir ve emin adımlarla ilerlediklerini, yeni projeleri  “Engin Sea Port” ile bir kez daha birçok ilklere imza atacaklarını belirtti. 


IŞIKLAR: SİLİVRİ YATIRIMLARIN KARŞILIĞINI FAZLASIYLA VERECEKTİR

 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’da,Silivri’de çakılacak her çivinin önemine değindi . Işıklar, "Silivri yerleşim alanı olarak yoğun bir taleple karşı karşıya. Silivri, tarımın, sanayinin, turizmin hem de hizmet sektörlerinin birbirleriyle çelişmeden gelişebileceği fırsatlara sahip. Bu çok önemli bir avantaj. Silivri’nin geleceğine yatırım yapan her yatırımcının fazlasıyla karşılığını alacağından hiç şüphem yok. Bütün dinamikler bunu gösteriyor. Tek başına yapılmış bir proje olarak görmüyorum. Etrafına örnek olacak, belki diğerlerini kendisiyle yarıştıracak ve böylece Silivri’nin kazanacağı bir proje haline gelecek. Silivri’ye çakılacak bir çivi bölgenin gelişmesine ve standartların yükselmesine katkı yapacağı inancıyla Engin İnşaat’a hayırlı olsun diyorum.” şeklinde konuştu.              

 

Posta Trakya


Geri Dön