21 / 05 / 2024

kemal gülman dava

kemal gülman dava

Zina iddiasıyla boşanma davası açtığı 21 yıllık eşi Kemal Gülman’dan 200 milyon lira tazminat ve mal paylaşımı isteyen Feryal Gülman, şimdi de aile şirketlerindeki hisselerinin parasını almak için dava açtı.

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi açıklandı: Dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak! 

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi bugünkü 32316 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Açıklanan rakamlara göre, dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak. İşte merak edilen tüm detaylar...

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kemal Gül, Serdar Gül ve Serhat Gül ortaklığında kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Saratoga Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saratoga Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Kemal Gülmez tarafından kuruldu.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi görevlilerinin dava açıp açamayacağını kaleme aldı. Peki konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

kemal gülman dava Haberi

kemal gülman dava


Zina iddiasıyla boşanma davası açtığı 21 yıllık eşi Kemal Gülman’dan 200 milyon lira tazminat ve mal paylaşımı isteyen Feryal Gülman, şimdi de aile şirketlerindeki hisselerinin parasını almak için dava açtı. 

Yüzde 40 hissesinin bulunduğu Gültaş İnşaat’ın feshini isteyen Feryal Gülman, ortaklıktan çıkarılarak hisselerinin bugünkü değer üzerinden kendisine ödenmesini talep etti.

Dava dilekçesinde annesi adına sahte imzalar ile banka hesapları açılarak paralar çekildiğini iddia eden, savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirten Gülman, şöyle dedi: “Şirkete giriş kartım iptal edilince şirketin ticari defter, belge ve bilgilerine hiçbir şekilde ulaşamaz oldum.

Bilgi edinme hakkım engellendi. Bütün söz hakkım elimden alındı. Şirketin tasfiyesine karar verilmesi gerekir. Eğer tasfiye şartları oluşmazsa hisselerimin gerçek değerinin ödenerek ortaklıktan çıkarılmamı talep...