03 / 05 / 2024

Kemal Gülman konut projeleri

Kemal Gülman konut projeleri

Gülman Gruop’un patronu Kemal Gülman, geçen yıl yönetimi oğlu Polat Gülman’a bırakmıştı. Gülman Group, 2 milyon metrekareyi bulan arsa stoku üzerine gayrimenkul projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.

Kemal Gülman: 2 milyon metrekare arazi stoğumuz var!

Gülman Gruop’un patronu Kemal Gülman, geçen yıl yönetimi oğlu Polat Gülman’a bırakmıştı. Gülman Group, 2 milyon metrekareyi bulan arsa stoku üzerine gayrimenkul projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilirkişiler tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde ağır hasar gören konut sayısı 507 bin!

Depremden zarar gören şehirlerde incelemeler yapan akademisyen bilirkişiler, ağır hasar gören konut sayısıNIN 507 bin olduğunu söyledi. İşte detaylar...

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Bankaların güncel konut kredisi faizlerinde son durum ne?

Kamu bankaları konut kredisi faizlerinde indirime gitti. Kamu bankalarının başlattığı düşük faizli konut kredisinin ardından gözler özel bankalara çevrildi. Peki bankaların güncel konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Almanya'nın seçim gündemi konut krizi!

Almanya Berlin'de baş gösteren konut krizi ülke gündeminin en büyük sorunlarından biri haline geldi. Yaklaşan seçimlerde de en büyük konut konut fiyatları oldu. 

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Feryal Gülman'dan yalı satışı açıklaması!

Feryal Gülman, "Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Ben satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim" dedi...

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Kemal Gülman konut projeleri Haberi

Kemal Gülman konut projeleri
Gülman Gruop’un patronu Kemal Gülman, geçen yıl yönetimi oğlu Polat Gülman’a bırakmıştı. Polat Gülman, bu yeni yapılanmanın bir kurumsallaşma gereği olmadığını söylüyor. Gülman “Aile anayasası konusunda danışmanlık hizmetleri aldık ve biz kurumsallaşmamaya karar verdik” diyor. Gülman Group, 2 milyon metrekareyi bulan arsa stoku üzerine gayrimenkul projeleri geliştirmeye hazırlanıyor.
İş hayatına 1952 yılında yapı malzemeleri satarak başlayan ve Gülman Group’un temellerini atan Kemal Gülman, 1977 yılında ilk arazisini satın alarak gayrimenkul işine girdi. O süreçten bu yana edindiği arazilerde geliştirdiği projelerle servetini katlayan ve birçok yayının zengin listesinde yer alan Kemal Gülman, kurduğu Gülman Group’un başkanlığını geçen yıl oğlu Polat Gülman’a emanet etti.
Amerika’da aldığı finans ve psikoloji eğitiminin ardından Merrill Lynch gibi birkaç kurumda çalışan Polat Gülman, babasının çağırmasıyla Türkiye’ye döndüğünü...