12 / 05 / 2024

Kemal Kaya

Kemal Kaya

Ek Kaya Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kemal Kaya ve Emre Kaya ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Kaya Grup, 100 bin kişiye uzaktan eğitim verecek!

Kaya Grubu, Teknik ve teknoloji halat ve endüstriyel iş güvenliği konusunda lider olurken Uzaktan İş Sağlığı ve Güvenliği ve Yüksekte Çalışma Projesi çalışmaları ile 100 bin kişiye uzaktan eğitim verecek

Beykoz'un imar planı değişecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Kemal Kaya, Beykoz’da hayata geçireceği plan ve projeleri anlattı. Vizyonunu, “Beykoz’da bir şey değişecek, her şey değişecek” başlığıyla açıklayan Avukat Kemal Kaya, bölgenin yeniden imar edileceğini söyledi.

Beykoz’un sit yasasında değişiklik yapılacak!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Kemal Kaya, Kavacık Et-Mangal'da düzenlenen basın toplantısında konuştu. Beykoz'un imar planı sorunu olmadığını söyleyen Kaya, sit yasasında değişiklliğe gidileceğini söyledi. 

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi için son 3 gün!

1.892 adet konutun yer aldığı TOKİ Kayaşehir projesinin kura çekilişi 4 - 5 Ekim tarihinde saat 10:00'da Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde yapılacak.

Mimarlar Odası, Nevşehir Belediyesi için suç duyurusunda bulunacak!

AKP'li Nevşehir Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Kalesi önünde bulunan Osmanlı’dan kalma tarihi binaları yıktı. Mimarlar Odası Ankara Şube üyesi Kemal Kaya belediye hakkında şuç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Namık Kemal Kaya kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Namık Kemal Kaya kimdir? Namık Kemal Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Kemal Kaya, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Ek Kaya Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ek Kaya Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kemal Kaya ve Emre Kaya ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda kuruldu.

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge 4+1 kura sonucu!

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge 4+1 kura sonucu yayınlandı. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen kura çekimi kapsamında toplam 1.100 adet konut için hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge 2+1 kura sonuçları!

Kura çekilişi dün Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen TOKİ Kayaşehir 18. Bölge kura sonuçları açıklandı. Projede 16 bin 170 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Kayaşehir 18. Bölge 2+1 kura sonuçları...

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge 1+1 kura sonuç listesi!

Dün Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen TOKİ Kayaşehir 19. Bölge kura çekilişi sonuçları yayınlandı. İşte TOKİ Kayaşehir 19. Bölge 1+1 kura sonuç listesi...

19. Bölge Kayaşehir TOKİ kura sonucu!

Daire fiyatları 107 bin 800 TL'den başlayan TOKİ Kayaşehir 19. Bölge kura çekilişi bugün Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılıyor. İşte 19. Bölge Kayaşehir TOKİ kura sonucu...

Kayaşehir 18. Bölge TOKİ kura sonucu!

Bugün Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen TOKİ Kayaşehir 18. Bölge kura çekilişi devam ediyor. Projede aylık taksitler 539 TL'den başlıyor. İşte Kayaşehir 18. Bölge TOKİ kura sonucu...

2015 Kayaşehir 19. Bölge TOKİ kura çekimi!

2015 Kayaşehir 19. Bölge TOKİ kura çekimi bugün Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek. Taksitlerin 539 TL'den başladığı projede konutlar 3 ay sonra sonra teslim edilecek.

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge ve 19. Bölge kura çekimi bugün!

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge ve 19. Bölge'de yer alan 1.100 konutu kura yöntemiyle satışa sunuyor. Kura çekilişi bugün saat 10:00'da Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak.

Kemal Kaya Haberi

Kemal Kaya

Ek Kaya Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kemal Kaya ve Emre Kaya ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda kuruldu.


Ek Kaya Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- TURİZM a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları...