08 / 05 / 2024

kemal kiraz

kemal kiraz

TOKI Numune'de akademik yıl açıldı. Başhekim Prof. Dr. Osman Kürsat Arıkan, "Geçmişimizden aldığımız güçle tüm alanlarda dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak temel görevimizdir " dedi...

Kemal Olgaç 10 adet yaşam merkezi daha kuracak!

Alzheimer olan annesinin yaşadıklarından etkilenen Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, Akasya Bakım ve Yaşam Merkezi’ni açtı..

Akasya Yaşlı Bakım ve Yaşam Merkezi Kemal Olgaç tarafından açıldı!

ACIBADEM Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, Akasya Yaşlı Bakım ve Yaşam Merkezi'ni kurdu. Olgaç, temel amacın yaşlılara özen göstermek olduğunu belirtti.

M. Kemal Fettahoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üye adayı M. Kemal Fettahoğlu kimdir? M. Kemal Fettahoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte M. Kemal Fettahoğlu...

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ahşap iskele inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yapımı için Milli Emlak'tan 425 gün onay beklediği 5 ahşap iskelenin inşaat çalışmalarına başladı..

Yaşar Kemal’in adı Sarıyer'de kurulan kültür merkezine verildi!

Sarıyer Belediyesi Meclisi, Mart ayı toplantısında Türk ve dünya edebiyatının usta ismi Yaşar Kemal’in ve geçtiğimiz günlerde öldürülen Özgecan Aslan’ın isimlerinin Sarıyer’de yaşamasına oy birliği ile karar verdi.

Yaşar Kemal’in adı Maltepe’de kurulacak kültür merkezine verilecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türk edebiyatının dev çınarı Yaşar Kemal’in vefatından ötürü üzüntülerini dile getirerek, Maltepe’de kurulacak kültür merkezine Yaşar Kemal’in adının verileceğini açıkladı

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu bugün açılıyor!

Bayraklı Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yaptığı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nun açılışını bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Açılış öncesi Onur Akın da bir konser verecek.

Manisa'da Kiraz Alım Merkezi inşa edilecek!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mart 2014’te yapılan yerel seçimler öncesi Sancaklı Bozköy halkına verdiği seçim sözünü tuttu. Bozköy’e yapılması planlanan Kiraz Alım Merkezi için arsa işlemleri tamamlandı..

Kemal Yamankaradeniz: Dünya markası olmak için teknoloji üretmek şart!

Türkiye’nin lider marka ve patent danışmanlığı şirketi Destek Patent’in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, BUSİAD tarafından düzenlenen Vizyon Söyleşileri etkinliğinde “Marka ve Patentte Global Vizyon” başlıklı bir konuşma yaptı.

Namık Kemal Üniversitesi Muratlı MYO binası teslim edildi!

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği’ne devretti...

Bayraklı'daki Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu açılışa gün sayıyor!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Mustafa Kemal Atatürk spor salonunun açılışına sayılı günler kaldı. Bayraklı ilçesinde, belediye tarafından Adalet Mahallesi’nde yapılan Mustafa Kemal Atatürk spor salonunun açılışı merakla bekleniyor.

Adana'da Orhan Kemal Kültür Merkezi açıldı!

Adana’da, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi ile Turhan Selçuk Sanat Okulu törenle açıldı. Törende Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin konuşma yaptı..

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na ecrimisil şoku!

Milli Emlak, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki işletmelerden 150-220 bin TL arası geriye dönük ecrimisil talebinde bulundu. Milli Emlak, otopark işletmecisi İZELMAN’dan da ecrimisil parası istedi

kemal kiraz Haberi

kemal kiraz


Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi (ANEAH) 2014-2015 akademik yılı düzen,lenen törenle açıldı. Doç. Dr. Çağatay Tuncel Konferans Salonu'nda gerçekleşen törene Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Kemal Kiraz, ANEAH Başhekimi Prof. Dr. Osman Kiirşat Arıkan ile akademisyenler ve  sağlık çalışanları katıldı. 


ÖN PLÂNDA OLDUK 


Tören Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencileri tarafından verilen mini konserle açıldı. 

ANEAH Başhekimi Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, kaliteli sağlık hizmeti sunmak için sağlık eğitiminin ideal seviyeye getirilmesi gerektiğini söyledi. Arıkan, "ANEAH hizmetin yürütülmesinde aldığı etkin rol yanında, nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi ve bunun sağlık sektörüne kazandırılmasıyla birlikte bilimsel çalışmalarıyla da her zaman ön planda olmuştur" dedi. 



REFERANS HASTANE 


Bölgenin referans hastanesi olduklarını da vurgulayan Başhekim Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, "Geçmişimizden...