08 / 05 / 2024

Kemal Şeker Bulvarı Spor Kompleksi son durum

Kemal Şeker Bulvarı Spor Kompleksi son durum

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yapımı devam eden Kemal Şeker Bulvar Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu, Başkan Usta, inşaatın geldiği son aşama hakkında bilgi aldı.

İzmir Vali Konağı 9 Eylül müzesi olsun önerisi!

İzmir Konak’ta Mithatpaşa Caddesi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı arasında yer alan ve Vali Konağı olarak kullanılan tarihi bina evsizlere kaldı.

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Konak Tramvayı'nda son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı'nın yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye bu kapsamda hat imalatlarının tamamlandığı Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı yeni bir çehreye kavuşturuyor.

Kocaeli tramvay hattındaki binalara estetik görünüm geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği "Güzel Evim Güzel Kentim Projesi”ne, Akçaray tramvay hattı güzergahında kalan Gazi Mustafa Kemal (GMK) Bulvarı’ndaki çalışmalarla devam ediyor.

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 9900 metrelik Ortaca Kemal Şahin Bulvarı'ndaki yol çalışmaların tamamladı.

İzmir Konak'ta inşa edilen alt geçit deniz suyuyla doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'ta Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki trafiği rahatlatmak için yaptığı alt geçidin deniz suyuyla dolması imalat hatasından kaynaklandığı bildirildi.

Muğla Ortaca Kemal Şahin Bulvarı açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Ortaca Kemal Şahin Bulvarı trafiğe açıldı.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde karayolu alt geçit çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda 3 milyon lira harcandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Doğan: "İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarımızın cebinden çıkan 3 milyon lirayı, bu kentin, kamunun kaynaklarını sokağa atmıştır. Dolayısıyla bir kamu zararı söz konusudur" dedi.

Karşıyaka Tramvayı'nın inşaatı tehlike saçıyor!

Konak Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ve Karşıyaka'da tramvay inşaatları sürerken, inşaatın Karşıyaka'daki Alaybey bölümü tehlike saçmaya başladı. Bölge halkı önlem alınmamasına tepki gösterdi.

İzmir, Türkiye'nin en pahalı yeşil alanlarından birine sahip olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Mithatpaşa Mahallesi'nde, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın 800 metrelik bölümünün altgeçit olarak yapılması, üzerinin de yayalaştırılarak yeni bir kent meydanı oluşturulması için yapılan projenin maliyetinin çok yüksek olduğu bildirildi.

Büyükçekmece Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki bina ruhsatsız mı?

Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan mekanla ilgili ruhsata aykırı yapılan eklemeler için bir süre yıkım kararı alınmıştı. Her sene kiracı değiştiren kaçak yapı son olarak Massal adıyla düğün salonu olarak hizmet vermeye başladı.

Kemal Şeker Bulvarı Spor Kompleksi son durum Haberi

Kemal Şeker Bulvarı Spor Kompleksi son durum


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yapımı devam eden Kemal Şeker Bulvar Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. İçerisinde olimpik yüzme havuzu ve spor salonu bulunan tesisi gezen Başkan Usta, inşaatın geldiği son aşama hakkında bilgi aldı. 




Gaziosmanpaşa...