22 / 07 / 2024

kemal süzer ata müzesi

kemal süzer ata müzesi

Borçtan dolayı oteli devreden Kemal Süzer Ata'nın odadaki eşyalarını geri istedi, Bakanlık eşyalar koruma altına alınsın dedi

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Denizbank'tan Mayıs ayı atağı! Emekliler bu haberi duyunca sevinçten havalara uçacak

Denizbank Mayıs ayında da emeklilerin yüzünü güldürecek. Emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyuran banka  Milyonlarca emekliyi sevindirecek o haberi paylaştı. İşte güncel emekli promosyonları

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Osman Ataş kimdir?

Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ataş kimdir? Osman Ataş hangi görevlerde bulundu?

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Sözer tarafından kuruldu.

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! İstanbul'un o ilçesinde büyük fırsat!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş'ın Bebek semtindeki Bebek Süzer Koru Villaları sitesinde bulunan villayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 90 milyon 118 bin 140 TL olarak belirlendi.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Sözeri Gayrimenkul Yatırım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözeri Gayrimenkul Yatırım Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sözeri tarafından kuruldu.

Kazako Madencilik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kazako Madencilik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sözer tarafından kuruldu.

İzmir Çiğli tramvay projesi onaylandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'deki Çiğli tramvay hattına onay verdi. Projenin ilk etabı, Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu’ndan başlayarak bağlantı köprüsüyle Ataşehir ve Çiğli İstasyonaltı mahallelerini, Çiğli İZBAN İstasyonu’nu ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olacak... 

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

kemal süzer ata müzesi Haberi

kemal süzer ata müzesi
Atatürk'ün 10 yıl boyunca korumalığını yapan Rıdvan Gür Arı, Atatürk'ten kendisine kalan 42 parça eşyayı 7 yıl önce ölen Pera Palas Oteli yönetim kurulu Başkanı Hasan Süzer'e hibe etti. Eşyalar Atatürk'ün zaman zaman kaldığı 101 numaralı odada "Ata Müzesi" adı altında sergilendi. Hasan Süzer'in ölümünden sonra oğlu Kemal Süzer oteli devretti. Oteli devrettiği kişilerden eşyaları geri isteyen Süzer'e Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yanıt geldi. O eşyaların milli değer olduğunu belirten Bakanlık korumaya alınması gerektiğini...