11 / 05 / 2024

Kemal Türkarslan

Kemal Türkarslan

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi 5. dönem Yönetim Kurulu Üyesi 15 ve 16. dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Kemal Türkarslan vefat etti.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiasına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtarlara bütçe ayrılsın!

Manisa'da yaptığı ziyarette muhtarlarla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emlak vergisinden muhtarlarla bütçe ayrılması yönünde öneride bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Muhtarlara emlak vergisinden bütçe ayrılsın!

Ankara'da kadın muhtarlarla biraraya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmasında muhtarlara emlak vergisinden bütçe verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Kemal Baştürk: AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir!

AVM'lerinin açılması kararından bu yana doluluk oranlarıyla ilgili konuşan İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, "AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenebilir" dedi.

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu: Mal varlığı araştırma komisyonu kurulsun!

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun “Yaşayan cumhurbaşkanları dahil herkesin mal varlığı Meclis’te araştırılsın” çağrısına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da destek verdi. Kılıçdaroğlu, "Bir komisyon kurulmak istenmesi halinde buna CHP olarak bizim desteğimiz olur" diye konuştu.

Kağıthane Yahya Kemal Tünel Projesi imar planı askıda!

Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Tünel Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Kedu Mimari Tasarım Proje İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kedu Mimari Tasarım Proje İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Düşüm Sönmezalp ve Hüseyin Kemal Türkmen ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Kemal Türkler Mahallesi, 750 ada, 1 parsel ve doğusundaki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 11 Mart 2019 tarihinde askıya çıkarıldı.

Kemal Türkarslan Haberi

Kemal Türkarslan

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi 5. dönem Yönetim Kurulu Üyesi 15 ve 16. dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Kemal Türkarslan vefat etti. Türkarslan'ın naaşı 7 Ekim Pazar günü Yıldız 4. Caddesi, Orta Cami'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Gölbaşı Mezarlığı'na...