15 / 05 / 2024

Kemal Uğurlu

Kemal Uğurlu

Ataköy Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu, Oktay Nuri Oral tarafından 8 milyon 120 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu

Doğukale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Doğukale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 797 bin 333,41 TL sermaye bedeli ile Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu ve Oktay Nuri Oral ortaklığında kuruldu.

Batıkale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Batıkale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon 586 bin 608,66 TL sermaye bedeli ile Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu ve Oktay Nuri Oral ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Yapıdera İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdera İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Uğurlu tarafından kuruldu.

Berat Albayrak: 4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı olsun!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankalarının 4 yeni kredi paketini hayata geçirmesine ilişkin, "4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Faizler düşecek mi? Bakan Albayrak açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Allah'ın izniyle 2020'ye girerken tek haneli faizleri kamu bankalarımız piyasalarımıza başlatıyor. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Cumhuriyet'in en cesur kararı kentsel dönüşüm!

Yüksek Mimar Kâmil Uğurlu, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak, "Kentsel dönüşüm, mevcut bir yıkıntı alanını, bir çöküntü bölgesini tamamen kürüyüp, orada yeni bir yapılar grubu oluşturmak olarak algılanırsa, işte bu yanlıştır." dedi...

Makins Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makins Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uğurlu ve Hasan Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Kemal Uğurlu Haberi

Kemal Uğurlu

Ataköy Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu, Oktay Nuri Oral tarafından 8 milyon 120 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. Ataköy Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu;  Arsa,arazi mesken ve işyeri niteliğinde her türlü gayrimenkulün ve yerleşim biriminin kısmen veya tamamen projelendirilmesi parselasyon ve tevhit işlemlerinin yapılması,imar durumlarının çıkarılması imar planı tadilleri yapılması eski eser restitüsyon ve restorasyonları yapılması her türlü özel resmi izin ruhsatlarının temini imalatı inşaası ihyası satın alınması kiralanması işletilmesi yerli yabancı özel resmi gerçek ve tüzel kişilere kiraya verilmesi ve satılması bu amaçlarla yurt içinde ve yurt dışında ticari/idari/teknik tesisler kurulması kurulmuş olanlara ortak olunması birleşmeler yapılması,işbirliği yapılması işbirliği yapılması alınması satılması kiralanması kiraya verilmesini yapmak,iştigal konuları ile ilgili vakıflar kurmak...