05 / 07 / 2024

Kemalpaşa düğün salonu

Kemalpaşa düğün salonu

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde belediye tarafından Sütçüler ve Çambel mahallerinde yaptırılan düğün salonlarının kaba inşaatının tamamlandığı çevre ve bahçe düzenlemelerinin ardından hizmete açılacağı bildirildi

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Vivo'dan okula dönüş kampanyası! Vivo Y53S'ye indirim! 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vivo "Okul'a Dönüş" kampanyasına özel olarak Vivo Y53s'ye indirim yaptı. Yeni fiyatını görenler şoke oldu. Peki, Vivo Y53s fiyatları ne kadar? İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

Düğün salonu işletmecilerinden kira desteği talebi!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, "Düğün salonu işletmecilerinin de talepleri var. Pandemi sürecinde kiralarla ilgili devletten destek bekliyorlar." dedi.

Eskişehir Atılgan Düğün Salonu icradan 10.5 milyon TL'ye satılıyor!

Eskişehir 7. İcra Dairesi, Odunpazarı ilçesinde bulunan  Atılgan Düğün Salonu'nu icradan satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Sıfır Enerjili Binalar’a dönüş başlıyor!

1 Ocak 2021’den itibaren yeni binalarda zorunlu hale getirilen ve birçok ülkenin de eylem planlarında yer alan ‘Sıfır Enerji Binalar’a dönüşüme dair yol haritası hazırlanıyor.

Ankara Mamak'ta düğün salonu kütüphaneye çevrildi!

Başkentte uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mamak Belediyesi iş birliğinde "akıllı kütüphane" olarak hizmet sağlayamak üzere yeniden düzenlendi...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. Etap ihalesi yarın! 

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 2. Etap 474 Adet Konut ve 63 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

Kemalpaşa düğün salonu Haberi

Kemalpaşa düğün salonu


Kemalpaşa'daki vatandaşların yoğun isteği üzerine, 2016 yatırım planına alınan Düğün Salonları'nın inşaatında sona gelindi. İlçenin sosyal hayatını zenginleştirmek ve düğünlerin yaz kış kapalı salonlarda da yapılmasını sağlamak amacıyla Sütçüler ve Çambel mahallerinde yatırılan ve kaba inşaatı tamamlan ieki düğün salonu, çevre ve bahçe düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından hizmete açılacak. Çambel'de 700, Sütçüler'de ise 500 kişiye hizmet vermesi planlanan düğün salonlarının vatandaşların beklentilerini karşılayacak düzeyde yapıldığı bilgisini veren AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Düğün salonları konusunda ilçemizde ciddi bir boşluk vardı. Bu noktada vatandaşlarımız da konuyla ilgili hem fikirlerini hem de taleplerini bizlerle paylaştı. Belediye olarak bizler de halkımızın taleplerini göz önüne alarak geçen yıl yatırım planlarımızı hazırladık ve bu sene çalışmalara başladık. Kısa süre içinde iki mahallemizdeki düğün...