02 / 05 / 2024

Kemalpaşa Göl Park son durum

Kemalpaşa Göl Park son durum

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar!

Bayrampaşa Gül Park Yuvam 159 adet konut ve 30 adet cadde mağazasından meydana geliyor.2018 Aralık'ta teslim edilecek olan Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor.

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı!

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı kapsamında sıfır faizle 30 ay taksit imkanı sunuluyor. Gül Park Yuvam'da fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor...

Kayseri Gül Park açılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’ye renk katacak, bir ilk olacak 22 bin metrekare büyüklüğünde, 2,3 milyon liraya mal olan Gül Park’ı 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 15’te hizmete açacaklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan Gül Park ne zaman açılacak?

Farklı, İlk ve Yeni hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Kocasinan Belediyesi yine, yeni ve prestij bir proje olan Gül Park’ı açıyor.

Kayseri Bünyan'da Gül Park Spor Kompleksi yarın açılacak!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Güllüce mahallesinde yapımı tamamlanan “Gül Park Spor Kompleksi ve Çocuk Oyun Parkı’nın 5 Ekim Pazartesi saat 12.00’de düzenlenen törenle hizmete açılacağını söyledi.

İzmit Kocatepe'deki Gül Park Ekim'de açılacak!

İzmit Belediyesi'nin Kuruçeşme Kocatepe mahallesinde yaptırdığı Gül Park Ekim ayında açılıyor. Bölge sakinleri de yapılan park için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları!

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Akyazı Göl Park'a sosyal alan inşa ediliyor!

Karşısında Aksartepe, önünde ise muhteşem göl manzarası, doğal güzelliği, tertemiz havası ve geniş bir çevresiyle Akyazı için harika bir dinlenme ve piknik alanı olacak olan Göl Park’taki çevre düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Gül Park Esenyurt fiyat listesi!

Gül Park Esenyurt projesi Gül Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Gül Park Esenyurt fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Gül Park Yaşam 13 ayda yüzde 50 kazandırdı!

GÜL YAPI ve Çebi İnşaat ortaklığında Esenyurt'un Beylikdüzü mevkiinde inşa edilen Gül Park Yaşam'daki son daireler sahiplerini bekliyor. Proje 13 ayda yüzde 50 kazandırdı.

Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri fiyat!

Toplamda 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gül Park Yaşam projesinde 564 adet konut bulunuyor. İşte Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri fiyat listesi...

Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri iletişim!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Gül Park Yaşam Konutları 'nda yer alan daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kemalpaşa Göl Park son durum Haberi

Kemalpaşa Göl Park son durum


Kemalpaşa Belediyesi, İzmir'e yeni bir cazibe merkezi daha kazandırıyor. Alanındaki en büyük projeolarak gösterilen Göl Park'ın yıl sonuna kadar tamamlanması amaçlanıyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, göl dahil 650 bin metrekare alanda çalışma yaptıklarını söyledi.

Kemalpaşa'yı Ege'nin incisi haline getireceklerini dile getiren Uğurlu "Torbalı yolu üzerinde bulunan ve şehir merkezine 2 kilometre uzaklıkta olan Göl Park'ta yeşil alan, 3,9 kilometrelik yürüyüş yolu, amfi tiyatro, iskeleler, çocuk oyun alanları, mescit, balık restoran ve 7 adet büfe yer alacak" dedi.


YAPAY DEĞİL DOĞAL GÖL


Uğurlu, proje ile İzmir'in yeni bir cazibe merkezi kazanacağını sözlerine ekledi. Göl'ün yapay bir göl olmadığını, doğal bir göl olduğunu belirten Başkan Uğurlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Belediye olarak yaptığımız her çalışmada ilçemizin en az 10 yıl ilerisini düşünerek...