27 / 04 / 2024

Kemalpaşa Lojistik Merkezi ne durumda

Kemalpaşa Lojistik Merkezi ne durumda

Ege Bölgesi'nin dışarıya açılan kapısı olan İzmir'i Avrupa'nın önemli lojistik üssü haline getirecek, binlerce kişiye iş imkanı sağlayacak Kemalpaşa Lojistik Merkezi, 3 milyon metrekare alanda hizmet verecek.

Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin alt yapısı tamamlandı!

Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nde incelemede bulunan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, 2011 seçimlerinde İzmirlilere açıkladıkları 35 projeden bir tanesinin daha alt yapı ve üst yapı işlerinin tamamlandığını söyledi

Latin Amerika'ya lojistik merkezi inşa edilecek!

"Evsid Connect Latin Amerika" sanal ticaret etkinliğinde konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Latin Amerika'ya yeni bir lojistik merkezi inşası için çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin yapımı meclis gündeminde!

İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Deprem Lojistik Merkezi açıldı!

GEA Arama Kurtarma Grubu tarafından olası İstanbul depremine hazırlık için kurulan Deprem Lojistik Merkezi açıldı.

Türk Kızılayı'ndan Hatay Reyhanlı'da lojistik merkezi yapım işi ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Hatay İli, Reyhanlı İlçesi, İbrahimpaşa Mahallesi'nde lojistik merkezi yapım işi ihale ediyor. 

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 679 konut ihalesi yarın!

İzmir Kemalpaşa İlçesi 1. Etap 679 Adet Konut, 13 Adet Ticaret, 1 Adet 9 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet T-8 Cami, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu ve 1 Adet 16 Derslikli Ortaöğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi açıldı!

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaklaşık 25 milyon avro yatırımla inşa edilen İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesinin akıbeti TBMM'de!

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesi meclis gündemine taşındı. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, projenin akıbetini Bakan Turhan'a sordu... 

Kars Lojistik Merkezi 94.3 milyon TL'ye inşa ediliyor!

Kars’ta 94 milyon 300 bin TL'ye inşa edilen Kars Lojistik Merkezi'nde sona gelindi. 300 bin metrekarelik alan üzerine kurulan projenin 30 Ekim'e yetiştirilmesi planlanıyor.

Samsun Lojistik Merkezi tarihe geçecek bir yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Samsun Lojistik Merkezi’nin Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu dile getirdi.

Samsun Lojistik Merkezi'ndeki depolar kiralanmaya başladı!

Samsun'a gelen Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Dilemre Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette gündem ise Lojistik Merkezi projesi oldu.

Samsun Lojistik Merkezi 2018'de açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yılbaşından sonra açılması planlanan Samsun Lojistik Merkezi için Türkiye genelinde birçok firma talip oldu.

Kemalpaşa Lojistik Merkezi ne durumda Haberi

Kemalpaşa Lojistik Merkezi ne durumda


İzmir'de, 3 milyon metrekare alanda binlerce kişiye iş imkanı sağlayacak Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin alt yapı çalışmaları tamamlandı. 


Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nde incelemede bulunan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, 2011 seçimlerinde İzmirlilere açıkladıkları 35 projeden bir tanesinin daha alt yapı ve üst yapı işlerinin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca yapılacak bölümünün tamamlandığını, merkezin yap-işlet-devret ile ihaleye hazır hale geldiğini belirtti. 


Merkezin, demiryolu bağlantısı ile Kemalpaşa, Turgutlu, Manisa, Torbalı, Aydın ve Denizli'deki organize sanayi bölgelerinin yüklerinin aktarma merkezi olacağını, böylelikle sanayicinin ve ihracatçının üretiminin fabrikadan en kısa ve en uygun maliyetle Alsancak, Aliağa ve Kuzey Ege Limanı'na taşıyacağını dile getiren Denizli, şunları kaydetti: 


"Seçim zamanı İzmirlilerin önüne İzmir'i hak ettiği yere taşıyacak kenti büyütecek İzmir'e iş ve aş sağlayacak 35 projemizle çıktık. 35 projeyi...