30 / 04 / 2024

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Demiryolu Bağlantı Projesi

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Demiryolu Bağlantı Projesi

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Demiryolu Bağlantı Projesi'nin yüzde 91'lik kısmının tamamlanma aşamasına geldiğini bildirdi. Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Demiryolu Bağlantısı Projesini yerinde inceledi...

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Türkiye'deki organize sanayi bölgesi sayısı 320'ye ulaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ülkedeki organize sanayi bölgesi sayısının 320'ye ulaştığını söyledi.

Kemalpaşa OSB'de 30.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kemalpaşa İcra Dairesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika binası ve müştemilatı olan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 30 milyon 500 TL olarak belirlendi.

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

İzmir Kemalpaşa'nın konut alanı sıkıntısı çözülmeli!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ise, ilçedeki konut alanı sıkıntısını çözme çağrısında bulundu. 

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

İzmir Kemalpaşa OSB'ye 150 milyon dolarlık yatırım!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ne 150 milyon dolarlık fabrika yatırımı yapıldı. Toplam 90 bin metrekarelik alana sahip seramik fabrikası üretime başladı.

Kemalpaşa OSB'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ansızca Mahallesi, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 66 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir KOSBİ'de 2. etap tapuları teslim edildi!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ), yapılan parselasyon çalışmaları kapsamında ikinci etabın tapuları da sahiplerine törenle teslim edildi.   

Organize sanayi bölgelerindeki binalar emlak vergisinden muaf!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Organize sanayi bölgeleri, serbest bölgeler, endüstri bölgeleri ve sanayi sitelerinde yer alan yapı ve bina sahiplerinin emlak vergisinden muaf olduğunu açıkladı.

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek sanayi sitesi projesinin temeli atıldı.

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Demiryolu Bağlantı Projesi Haberi

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Demiryolu Bağlantı Projesi

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Demiryolu Bağlantı Projesi'nin yüzde 91'lik kısmının tamamlanma aşamasına geldiğini bildirdi. 


İzmir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Toprak, 270 işletmenin faaliyet gösterdiği, 20 bin kişinin istihdam edildiği ve Türkiye'nin en önemli üretim ve ihracat merkezlerinden Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki ham madde ve üretilen ürünlerin taşınması işi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca yatırım programına almarak yapımına başlanan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Demiryolu Bağlantısı Projesini yerinde inceledi.


  Demiryollarının yapacağını ifade etti. Vali Mustafa Toprak, "Söz konusu proje için bugüne kadar 180 milyon 351 bin lira harcandı. Projenin yüzde 91'lik kısmı tamamlanma aşamasma geldi" dedi.Türkiye'nin en önemli üretim üslerinden Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde üretilen ürünlerin demiryoluyla rahatlıkla hedefine gideceğini dile getiren Toprak, demiryolu hattının yapılması...