16 / 05 / 2024

kemalpaşa orgazine sanayi bölgesi yatırım

kemalpaşa orgazine sanayi bölgesi yatırım

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi 'nde ( KOSBİ ) tesis kurmak için başvuran 6 firma ruhsat alarak yaklaşık 40 milyon dolarlık yatırım için proje çalışmalarına başladı.

Kemalpaşa OSB'de 30.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kemalpaşa İcra Dairesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika binası ve müştemilatı olan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 30 milyon 500 TL olarak belirlendi.

İzmir Kemalpaşa'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Kızılüzüm Köyü'nde yer alan fabrika binası ve arsası 10 milyon 133 bin 242,20 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Kemalpaşa’da seçim sonuçlarını kentsel dönüşüm belirleyecek!

İzmir Kemalpaşa Belediyesinde seçim sonuçlarını adayların kentsel dönüşümle ilgili söylemleri belirleyecek.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular başladı!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da inşası devam eden konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor. TOKİ tarafından Kemalpaşa ilçesinde yapımına başlanan 679 konut kısa bir süre sonra sahibini bulacak. Peki, TOKİ’nin Kemalpaşa konutları için başvuru şartları neler?

TOKİ İzmir Kemalpaşa başvuru tarihleri 2019!

TOKİ İzmir Kemalpaşa başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

Kemalpaşa’da TOKİ başvuruları başlıyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede hayata geçirilen TOKİ konutları için başvuruları almaya başlayacaklarını dile getirdi. 

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları yine mahkemelik oldu!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bölge halkı, AKP'li belediyenin kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.Soğukpınar ve Atatürk Mahallesi için hazırlanan ikinci imar planları da bölge halkı tarafından mahkemeye taşındı.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları mahkemelik oldu!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projesine bölge halkından tepki geldi. Vatandaşlar, kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli , Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm planlarına dava açılacak!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projelerine halkın onayı alınmadığı için itiraz eden ve dernekleşmiş olan mahalle sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açacak.

Mahalle Kemalpaşa'da hemen tapu fırsatı!

Sıradışı konseptiyle dikkatleri üzerine çeken Mahalle Kemalpaşa'da eski mahalle konseptini yansıtılıyor. Proje, çocuk öncelikli tasarımı, motorlu araçtan arındırılmış ve ıhlamur kokulu sokaklarıyla fark oluşturuyor.

kemalpaşa orgazine sanayi bölgesi yatırım Haberi

kemalpaşa orgazine sanayi bölgesi yatırım

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) tesis kurmak için başvuran 6 firma ruhsat alarak yaklaşık 40 milyon dolarlık yatırım için proje çalışmalarına başladı. KOSBİ'nin 2015 yılı ikinci Müteşebbis Heyet Toplantısı İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın başkanlığında bölge müdürlüğü binasında gerçekleşti.


KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk son 3 ayda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verirken, bölgede yeniden ruhsat verme yetkisini kazanmaları ile yeni yatırımların önünün açıldığını söyledi. 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planlarının kesinleştiğini, kısa süre içinde parselasyon planlarının tamamlanması ile bölgenin tümünde katılımcılara yapı ruhsatlarının verileceğini söyledi. İmar planlarının onaylanması ile sanayicilerin yapı kullanım alanları oranının yüzde yetmişe çıktığını, bu sayede daha geniş alanlarda üretim yapılabilme olanağına kavuştuğunu kaydetti.


Porsuk, "Bölgenin ruhsat verme yetkisini alması ile bekleyen 6 firmaya ruhsatlarını verdik. Yaklaşık 40...