07 / 07 / 2024

KEMDER ziyareti

KEMDER ziyareti

KEMDER'e ziyaret AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü seçim çalışmaları kapsamında Kepez Müteahhitler Derneği'ni (KEMDER) ziyaret etti.

ABD'den üst düzey yaptırım ziyareti!

Avrupa Birliği ülkelerinin Rusya'ya karşı yeni yaptırımları görüştüğü bugünlerde ABD Hazine Bakanlığı Müsteşarının Türkiye ziyareti dikkat çekti.

Sudan'dan Sevakin Adası açıklaması!

Sudan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında yapılan Sevakin Adası anlaşmasının Arap ülkelerinin güvenliğini tehdit edecek bir anlaşma olmadığı bildirdi.

Zonguldak'ta kamu yatırımları görüşüldü!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Faruk Çaturoğlu ziyareti sırasında kente yapılacak olan tersaneleri ve kamu yatırımları için arsa tahsisleri için görüşmeler sağladı. 

Ali Ağaoğlu'dan helikopterli bayramlaşma!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu bayramın ilk günü aile ziyareti için helikopteriyle Marmaris’ten İstanbul’a seyahat etti.

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını artırdı!

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektörüyle ilgili görüşlerini paylaştı. Akbıyık, inşaat maliyetlerin artmasıyla birlikte konut fiyatlarının da zorunlu olarak yükseldiğini söyledi.

Süleyman Akbıyık: Ev yapmak kolay, satmak zor!

Kepez'de daire fiyatlarının yüzde 30 zamlandığını duyuran Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, "Kepez'de ev satış krizi yaşanıyor. Yapmak kolay satmak zor" dedi

Ev almak isteyenler krediye yöneldi!

Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, 1 Kasım seçimlerinden beri inşaat sektörünün durgunlaştığını söyledi. Akbıyık, ev almak isteyen vatandaşların krediye yöneldiğini belirtti.

Aydın Nazilli'ye TOKİ geliyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, TÜED Nazilli Şubesi ziyareti sırasında 'Nazilli'ye TOKİ gelecek' sözünü tuttu ve Durasıllı Güzelköy'de bulunan 170 bin 162 metrekare arsa TOKİ'ye emeklilere ev yapımı için tapusu verildi.

Sivas eski stat alanı projesinde rota değişti!

Sivas eski stat alanı projesinde karar değişikliği yaşandı. Projede yaşanan karar değişikliği AK Parti İl Teşkilatının Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyareti sırasında ortaya çıktı.

Manisa heyetinden Bolu'ya kentsel dönüşüm ziyareti!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, TOKİ ve kentsel dönüşüm projelerini yerinde görmek üzere kente gelen Manisa heyetini misafir etti.

Tapu harçlarındaki indirim konut talebini artıracak!

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, Tapu harçlarındaki indirimin ev sahibi olmak isteyenleri sevindireceğini belirterek, inşaata desteklerin sürdüğünü söyledi.

Salihlili inşaatçılardan İstanbul ziyareti!

Salihlili inşaatçılar İstanbul'da CNR'da düzenlenen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı ile TÜYAP tarafından organize edilen Kapı ve Pencere Fuarları'na katıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nden Nilüfer'e imar ziyareti!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi heyeti Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek, stratejik plan, imar uygulamaları ve proje çalışmaları hakkında bilgi edindi.

KEMDER ziyareti Haberi

KEMDER ziyareti

KEMDER Sakarya parkı şube kafede KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve çok sayıda KEMDER üyesi ile bir araya gelen Köse ve Tütüncü, 1 Kasım'da gerçekleşecek olan genel seçimler ve geçtiğimiz günlerde Ankara'da yaşanan terör saldırısı hakkında değerlendirmelerde bulundu. 


'RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN' 

Toplantıda ilk sözü alan Köse, son derece iizgün ve kederli olduklarını dile getirerek, "Ülkemizde hiç istemediğimiz şekilde Cumhuriyet tarihimizin en kanlı terör saldırısı gerçekleşti. Maalesef birçok eve ateş düştü. İnşallah Rabbim memlekete bir daha böyle olaylar yaşatmasın. Çünkü insan hayatı her şeyin üzerinde" dedi. Seçimlerle ilgili de konuşan milletvekili Mustafa Köse, "Memleketimiz için hayırlısını diliyorum. Ama şunu biliyorum ki eğer 1 Kasım'da tek başına iktidar çıkarsa memlekette bir süredir bekletilen bir takım işler, yastık altındaki paralar, bekleyen kimi kamu yatırımları,...