05 / 05 / 2024

Kemer Beldibi yıkımı

Kemer Beldibi yıkımı

KEMER Belediyesi'nin Beldibi Mahallesi'nde hazine arazisi üzerindeki kaçak yapıların yıkımına yönelik çalışmasına turizmcilerden destek geldi. Kemer Belediyesi'ne destek veren turizmciler, Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Kemer'de kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kaçak yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Kemer'deki ruhsatsız 30 iş yerinin yıkımına başlandı!

Kemer ilçesinde ruhsatsız oldukları tespit edilen 30 iş yerinin yıkımına başlandı. Çok sayıda jandarma, çevik kuvvet ve zabıta ekibinin güvenlik önlemi aldığı yıkım öncesi vatandaşlarla belediye ekipleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı

Beldibi'ndeki kaçak yapı yıkımına turizmcilerden destek geldi!

Turizm sezonunun sona ermesiyle Kemer'in Beldibi Mahallesi'ndeki hazine arazisi üzerine yapılmış kaçak yapıların yıkımına başlayan Kemer Belediyesi'ne destek veren turizmciler, Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Kemer Beldibi yıkımlarına turizmcilerden destek geldi!

KEMER Belediyesi'nin Beldibi Mahallesi'nde hazine arazisi üzerindeki kaçak yapıların yıkımına yönelik çalışmasına turizmcilerden destek geldi. Kemer Belediyesi'ne destek veren turizmciler, Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Esenler Kemer Stadı yıkılıyor, yerine Spor Köyü geliyor!

Esenler Belediyesi, Kemer Stadı’nın yıkım çalışmalarını başlattı. Esenler, çalışmaların sonunda sadece yeni bir stadyuma değil, alana açılacak spor kompleksleriyle bir Spor Köyü'ne de kavuşacak. İşte yıkım görüntüleri ve Esenler Spor Köyü görselleri...

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz yıkım kararı ile ilgili açıklama!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm A.Ş. Zeytinburnu'nda inşa ettiği 3 bloklu projesi OnaltıDokuz'un basında çıkan yıkım kararına ilişkin açıklamada bulundu...

Havza'daki bina için yıkım kararı çıktı!

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

Datça Öğretmenevi için yıkım kararı verildi!

Depreme karşı dayanıksız olduğu tespit edilen Datça Öğretmenevi'nin yıkım çalışmaları başladı...

İnönü Stadı'nın yıkımı Haziran ayında başlıyor!

Beşiktaş ilçesi sınırlarında yer alan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarına Haziran ayında başlanacak...

Kemer Beldibi yıkımı Haberi

Kemer Beldibi yıkımı

Turizm sezonunun sona ermesiyle Kemer'in Beldibi Mahallesindeki hazine arazisi üzerine yapılmış kaçak yapıların yıkımına başlayan Kemer Belediyesi'ne destek veren turizmciler, Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı (TÜROFED) Osman Ayık, Peker Otel Genel Müdürü Cengiz Sevin ve Rama Otel sahibi Mahmut İçli, Başkan Gül'ü ziyaretinde bölgedeki yolların da plana uygun şekilde açılmasını talep etti. 


'KEMER TÜRKİYE'NİN İNCİSİ' 

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, belediyenin önemli bir sorunu ortadan kaldırmaya çalışmakla önemli bir işlem uyguladığını belir tirken, "Kemer sadece Antalya'nın değil Türkiye'nin incisi olan bölgelerden bir tanesi. Turizmin ilk başladığı noktalardan bir tanesidir. Ama maalesef aşağı yukarı geçen 30 yıl içerisinde imara aykırı yapılaşmayla ilgili ciddi sıkıntıların olduğu yerler den de bir tanesidir. Bu durumun da en yoğun yaşandığı bölge Beldibi'dir" dedi. 


'BELEDİYENİN...